Beskrivning

En overall i gammaldags rosa med svart tyg på knän och baksida. Av cordura så mkt slitstarkt Overallen har en huva med pälskant. Hällor och snölås i toppskick.

Snygg och underbar overall. Köpt på Ellos för 1699kr. Se deras info här:
Vinteroverall Colden från Lindberg är en varmt vadderad, vattentät overall som är fodrad i mjuk fleece i ryggen och benen ned till knät. Vävt, quiltat foder i övrigt. Overallen har ett följsamt yttertyg med lätt stretch och förstärkningar i slitstark Cordura på knä och rumpa. Vattenpelare 15000 mm och andasförmåga 6000 g/m2/24h. Alla sömmar är tejpade.
Avknäppbar, fodrad huva med avtagbar fuskpälskant. Hög krage med borstad, mjuk textil på insidan. Dragkedja under en skyddande vindslå som stängs med kardborre. Två fickor på benen och två fickor upptill, alla med dragkedja. Justerbar vidd i midjan, ärmsluten och bensluten. Snölås i bensluten, elastiska, justerbara fothällor samt reflexdetaljer.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC). Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

Kvalitet: Vävd
Foder: 100% Polyamid
Material: 95% Polyester, 5% Elastan
Tvättråd: Skontvätt 40°

Objektnr 644 832 872

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Sön 29 sep 22:51

Lindberg vinteroverall, storlek 120. Mkt fint skick

Utropspris

|0 Bud

699 kr

Slutar om

Norrt

Norrtälje, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

820 omdömen

Läs omdömen