Beskrivning

FOBY spel musmatta med ett coolt motiv.
330x280 mm. FOBY Stor spel musmatta med ett coolt motiv.
Gamingmusmatta, konstgjord, böjd musmatta, sydda kanter, vattenfast halkskydd för PC, MacBook, bärbar dator, förbättrar precision och hastighet

Månstjärna rosa moln Gaming Mousepad

Förbättra ditt spelande och din arbetsyta med Moon Star Pink Cloud Gaming Mousepad. Designad för överlägsen prestanda och stil, den här musmattan har en premium, mikrostrukturerad yta som säkerställer jämna och exakta musrörelser. Den halkfria gummibasen håller den säkert på plats även under de mest intensiva spelsessionerna, medan dess rymliga design erbjuder gott om plats för svepande rörelser och finjusterade justeringar.

Moon Star Pink Cloud Gaming Mousepad är kompatibel med alla mussensorer och ger pålitlig spårningsprestanda oavsett om du använder en optisk eller lasermus. Dess hållbara konstruktion inkluderar sydda kanter för att förhindra nötning, vilket säkerställer lång livslängd genom otaliga timmars användning. Den förtrollande rosa moln- och stjärndesignen lägger till en unik, elegant touch till alla inställningar, vilket gör den både funktionell och visuellt tilltalande.

Lätt att rengöra och underhålla, Moon Star Pink Cloud Gaming Mousepad kombinerar praktiska egenskaper med exceptionell prestanda, vilket gör den till ett viktigt tillbehör för både spelare och proffs. Lyft ditt skrivbord med Moon Star Pink Cloud Gaming Mousepad och njut av den perfekta blandningen av hållbarhet, stil och precision.

Stjärnsamling

Star Collection av Foby

Förhöj din spelupplevelse med Star Collection från Foby. Denna exklusiva kollektion inkluderar de finaste musmattorna designade för överlägsen prestanda och stil. Varje musmatta har en premium, mikrostrukturerad yta för exakta och smidiga musrörelser, och en halkfri gummibas för stabilitet under intensivt spelande.

Star Collection inkluderar:

Moon Star Mousepad: Denna musmatta har ett elegant stjärnmönster och kombinerar hållbarhet med en snygg design.

Moon Star Blue Sky Mousepad: Fängslande blå himmel och stjärndesign som ger elegans till alla inställningar.

Moon Star Pink Cloud Gaming Mousepad: Förtrollande rosa moln- och stjärndesign, perfekt för en unik och elegant touch.

Upplev det bästa inom spelmusmattans kvalitet med Star Collection från Foby, där varje detalj är utformad för att förbättra din prestanda och estetik.
OBS: skickas från Sverige .

Objektnr 646 789 014

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

FOBY spel Musmatta med högsta kvalite

Slutar 3 nov 06:59

99 kr

M-TEK

Malmö, Sverige

5.0

M-TEK

Verifierad

Toppsäljare

718 omdömen

Läs omdömen