Beskrivning

Säljer denna fantastiska Stativhuvud då jag har slutat att fota längre vilket det känns tungt.
Stark och lätt att använda. 3D Super Pro Head ger dig fullständig kontroll för den perfekta bilden tack vare dess expertutformning av stativhuvudet.

Högkvalitativ design gör detta kit idealiskt för ditt fotoarbete. Oberoende kontroller på alla tre axlarna hjälper dig att säkra exakta inramningspositioner. Noggrannheten underlättas av de inbyggda bubbelnivåerna som indikerar de horisontella och vertikala nivåerna. För ännu mer kontroll finns det kalibrerade gradindikatorer på handtagen. Med 3D Super Pro Head får du perfekta bilder.

En innovativ kameraplatta med snabbkoppling gör hela stativhuvudet säkert för dig och din utrustning. Den sekundära säkerhetsspärren lägger till ett lager av skydd för din utrustning samtidigt som du kan fokusera på att ställa in snabbt och smidigt vid start.

Utrustad med industristandard 6,35 mm och 9,5 mm skruvar och förmågan att hålla enheter upp till 12 kg, du kan lita på praktiskt taget detta stativhuvud. Lätt men slitstark på samma gång tack vare dess aluminiummaterial är 3D Super Pro Head idealiskt för din omedelbara fotografiska användning.
OBS! Stativ på bild 2-3-4 ingår ej i priset.

"kolla gärna mina andra annonser"

Objektnr 644 174 919

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 23 sep 22:59

Manfrotto 3D Super Pro Head

Utropspris

|0 Bud

2 200 kr

Slutar om

Doroud

Göteborg, Sverige

Doroud

Verifierad

360 omdömen

Läs omdömen