Beskrivning

Här är din chans att lägga vantarna på ett helt nytt och oanvänt Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art-objektiv med L-mount! Detta objektiv har aldrig tagits ur sin originalförpackning och är redo att ge dig fantastiska foton med skarp precision och vacker bakgrundsoskärpa.

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art är känt för sin spektakulära skärpa och ljusstyrka, vilket gör det idealiskt för porträtt, bröllop och konstnärlig fotografering. Den stora bländaren på f/1.4 ger fantastisk prestanda i svagt ljus och en underbar bokeh för att separera motiv från bakgrunden.

Egenskaper:

Fast 50mm brännvidd – perfekt för porträtt, gatufotografering och allmänna motiv.Stor bländare f/1.4 – utmärkt för fotografering i dåliga ljusförhållanden och för att skapa vacker bakgrundsoskärpa.Hyper Sonic Motor (HSM) ger snabb och tyst autofokus, perfekt för både foto och video.Byggd med avancerad optik för att minimera distorsion och kromatisk aberration, vilket garanterar skarpa, tydliga bilder i alla ljusförhållanden.Detta objektiv är en del av Sigmas prisade Art-serie, känd för att leverera professionell kvalitet och exceptionell optisk prestanda. Det är anpassat för fullformat men fungerar även utmärkt med APS-C-kameror i L-mount-systemet (som Panasonic och Leica).

Skick: Helt ny och aldrig öppnad! Alla originaltillbehör och förpackning ingår.

Perfekt för alla som vill ta sina porträtt och kreativa foton till nästa nivå med otrolig skärpa och ljusstyrka.

Objektnr 644 982 507

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 17 okt 13:41

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art för L-Mount – Helt ny och oanvänd!

Pris

7 500 kr

Benny_Beebopp

Farsta, Sverige

Verifierad

180 omdömen

Läs omdömen