Beskrivning

**Passa på att köpa frön till våren 2025** Auk. gäller drygt 100 frön
mycket lättodlad rabatt o snittblomma/
Pionvallmo (Papaver) är en vacker och prydnadsrik årlig växt som tillhör familjen vallmoväxter Denna blomma är känd för sina stora, fyllda blommor som påminner om pioner, vilket ger den dess karakteristiska namn.

Höjden på Pionvallmo varierar vanligtvis mellan 60 och 90 centimeter. Blommorna är stora och fyllda med mjuka, silkesaktiga kronblad i olika färger, inklusive nyanser av rött, rosa, vitt och ibland lila. De kan vara enkla eller dubbelfyllda och skapar en imponerande syn i trädgården eller blomsterbädden.

Pionvallmo är känd för sin förmåga att locka bin och andra pollinatörer, vilket gör den till ett positivt inslag för att främja pollinering i trädgården. Dess blommor blommar vanligtvis från vår till sommar, och dess frodiga gröna löv skapar en kontrast som förhöjer dess skönhet ytterligare.

För att trivas bäst föredrar pionvallmon soliga lägen och väldränerad jord. De är relativt lättskötta och kan vara ett utmärkt tillskott till trädgårdslandskapet för att lägga till färg och struktur. Eftersom pionvallmon är en ettårig växt, kommer den normalt sett att självså sig själv om du låter några av dess blommor mogna och släppa frön i trädgården.
*** Vi Sampackar auktioner, Betala i så fall Ej enstaka
auktioner, utan hör av dig, när du shoppat färdigt.*** Eller markera Samfrakt via din hemsida.

i fraktkostnaden ingår porto, emballage, o hanteringsavgift,)

Objektnr 645 146 176

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Pionvallmo **Nu sänkt pris** köp till våren 2025 underbar blomma

Slutar 19 okt 08:08

13 kr

tillfällen

Vallsta, Sverige

5.0

tillfällen

Verifierad

Toppsäljare

6 776 omdömen

Läs omdömen