Beskrivning

Faney Purple Fringe kommer som rubriken antyder från USA och jag har suttit på de här fröna ett tag men valde att odla dem först i år och vilken Prakt! Bäst av allt är att generna är från Kalifornien (köpte dem av Poppy Momma för några år sedan) så man kan odla denna under högsommaren då andra sorter inte växer så bra. Så du kan alltså planera och så dessa så sent som i Juni och ändå förvänta dig Otroligt hög avkastning.

Varje planta blir extremt frodig och bär Väldigt många frökapslar som blir Otroligt stora de också, nästan i klass med Giganteum Opium Poppy som jag också säljer. Och det frodiga påminner om Mammoth och Burma White som kan bära uppåt 30 huvuden per planta. Tvivlar inte ett dugg på att denna också skulle få så många huvuden om jag inte odlade så tätt som jag gjort i år (2024 är bilderna tagna).

Sorten lämpar sig utmärkt för preppern / överlevaren då det är en äkta högalkaloids-sort och du dessutom kan planera på ett helt annat sätt än med vanlig vallmo som normalt inte trivs i högsommar-värmen.

En verklig Vinnare oavsett om du är ute efter vacker blomning i pion-storlek (större) eller en hög avkastning stora, feta frökapslar som lämpar sig utmärkt i blomsterarrangemang eller för prepping. Värd varje krona och en nyhet för i år (2024).

Fröna är från 2024 och grobarheten är testad och självklart oslagbart bra!

Frakt tillkommer med 18 kr och jag samfraktar så kolla gärna in mina andra auktioner.

Bilderna är tagna av mig och skyddade av upphovsrättslagen.

Objektnr 644 284 300

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 13 sep 22:57

Faney Purple Fringe USA. 30 frön. Dubbel Blomma. Högalkaloid. Otroligt Vacker!

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 653 omdömen