Beskrivning

Lejongap Rainbow
Det är en medelstor växt som bjuder på en palett av färger som återspeglar de olika sommarnyanserna. Dess vackra blommor ser inte bara vackra ut, utan har också en behaglig doft. Denna blandning av färger - från den ljusaste rosa, genom korall, blodröd, till gul och vit - skapar en effektiv, glad atmosfär i trädgården.
Växter når en höjd av cirka 40 cm. De har starka skott som är perfekta för snittblommor. Raka, starka stjälkar gör att du kan skapa långvariga, attraktiva buketter. Detta gör 'Rainbow' till ett utmärkt val inte bara för att dekorera trädgården, utan också för inredning, som ett vackert, naturligt dekorativt element.

Förkultiveras inomhus tidigt på våren inomhus i såjord. Ljusgroende. Fukta jorden före sådd och tryck endast lätt ned fröerna på ytan. Håll sådden vid 20-25 grader, ljust och svalt efter groning. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över. Rensa regelbundet för längre blomning. Lejongap växer bäst i väldränerad och näringsrik jord. Den föredrar ett soligt läge, men kan växa i halvskugga.

Objektnr 639 472 631

Visningar 195

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Lejongap Rainbow, ettårig, höjd 30-40 cm, blom juni-frost, minst 100 frön

Pris

15 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

4 029 omdömen

Läs omdömen