Beskrivning

Annonsen avser 2 nyklippta sticklingar av röd Hibiskus, klipper samma dag de ska skickas iväg. Klipper ca 15 cm långa sticklingar, jag ser alltid till att du får de bästa sticklingar .
Så fort du får hem dina sticklingar, packa upp de är ställ de ljus de kan planteras i lättfuktigt jord eller lämnas i vatten. Efter de har rotat sig ska de vattnas med jämna mellanrum så de inte torkar ut helt.

karantän rekommenderas alltid för alla nya växter!

Jag har haft denna planta i många år, det är en gammal sort, blommar med stora vackra röda blommor. På sommaren när kan den så ställas ut, den växer till sig bättre när den får vara ute , innan frosten kommer ska den in i rumstemperatur. Den blommar även mitt i vinter och våren och för fullt på sommaren. Se till att den står på ljust plats så kommer du njuta av de vackra blommorna och ha den i många generationer.

Jag erbjuder samfrakt, se mina andra annonser ifall du hittar något mer. Vill du jag ska vänta ut auktioner hör av dig till mig.

PACKNING:
Jag packar alltid med omsorg, varje växt tar jag tid på mig och packa så bra att den ska få de bästa möjligheter att klara av hårda tag under sin resa till sitt nya hem.
Jag packar sticklingarna med fuktigt papper om foten som lindas in i gladpack, sedan bubbelplast/ papper runtom hela sticklingarna.
Detta packas sedan i nytt, hårt, brevpack efter passande storlek och lämnas i postlåda/ombud.
väljer du frimärke är det ett lätt brev med mindre packnings material, spårbart hård kartong och mer av packnings material.

Ingen synlig ohyra men fönster och dörrar står öppna, karantän rekommenderas alltid för alla nya växter!
OBS!!! Tänk på att det är levande växter och sticklingarna kan ändra färg, form, få knopp eller tappa blad och växa till sig i storlek.
Mitt ansvar upphör så fort jag lämnat över brev/ paket hos ombud. Jag hör av mig till dig så fort jag har lämnat in ditt brev/paket.

FRAKT & BETALNING:
Fröer skickas varje dag

Jag skickar växter bara sön-måndag
Betalar man på sent så skickar jag nästkommande måndag.

Växterna är känsliga och ska inte bli liggandes för länge hos posten.
Jag erbjuder samfrakt. Priset på frakten uppdateras efter vunna annonser.

Betalning senast 3 dagar efter avslutad auktion, via Tradera.
Hör alltid av dig vid frågor.
Lycka till

Objektnr 644 628 739

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 20 sep 19:18

Hibiskus röd 2 stickningar

Ledande bud

|

29 kr

Slutar om

Bamse_16

Skåne, Sverige

5.0

Bamse_16

Verifierad

72 omdömen

Läs omdömen