Beskrivning

Säljer en rätt stor och lång, drygt 1 m, planta Monstera Adansonii variegata archipelago med 3 stammar. Dock är nuvarande blad gröna utan variegering. Det sägs att det kan komma nya blad som är variegerade, men jag vet inte om det är så. Plantan består av 2 sticklingar. De översta bladen som ser forfarande ihopfällda ut har nu öppnat sig.
Monstera Adansonii är en klätterväxt och behöver stöd när den växt till sig. Den vill ha mycket ljus, dock inte direkt starkt solljus. Mörk årstid växtbelysning för att den vita klorofyllfattiga blad-delen ska klara sig och inte brunfärgas och bladet skadas. Bra är jämn ljusbelysning, undvik stark morgon- och eftermiddagssol. Vattna 2-3 ggr/veckan varm årstid, 1 ggr/vecka viloperiod (i växtljus-belysning anpassas detta), låt torka ut mellan vattningarna. Den vill ha det varmt omkring sig, ca 20-26 grader. Den trivs i hög luftfuktighet, 40-60%, gärna högre i växthus. Duscha/spraya blad och tillväxtpunkt/rötter gärna 2 ggr/dagl. Växtnäring varje vecka. Så det är en liten diva som kräver sin omvårdnad men blir då en skönhet.

Endast seriösa bud, bjud inte om du inte tänker fullfölja köpet.
ENDAST AVHÄMTNING, skickas inte den är för lång och klarar inte det utan att skadas. Kan levereras inom 2 mils avstånd från Göteborg för max 100 kr, beroende på avstånd. Betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion.
Lycka till!

Objektnr 647 104 638

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Monstera Adansonii variegata Archipelago, stor lång planta

Slutar 13 okt 20:59

Utropspris

0 Bud

100 kr

BHz

Askim, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 047 omdömen

Läs omdömen