Beskrivning

En rejält välrotad stickling av Monstera Deliciosa Variegata Albo small form. Enormt snabbväxande stickling med lite udda varigering, mer ljusgröna nyanser i varigeringen än vitt på just detta blad. En ny tillväxt har tillkommit under rotningen, tyvärr så blev toppen av denna lite skadad då den stod med många andra sticklingar och var svår att lirka loss då den fått väldigt mycket rötter på oväntat kort tid. Jag tippar på att den skickar ut ett nytt blad rätt snabbt när den kommer i jord, om den inte fortsätter på samma. Växer gör den iaf så det knakar.

Jag har ett helt gäng med sticklingar med yngre blad och lägre varigering som jag inte har plats för, så jag skickar med en extra sådan med denna på köpet. Sista bilden visar exempel på hur dessa ser ut, finns flera snarlika som "blivit över" då jag klippt ner min jättestora planta som är ca 7 år gammal och började ta över huset:)

Jag packar noggrant med bubbelplast i en stabil kartong, skickar spårbart och lämnar in paketet på måndag/tisdag efter mottagen betalning. Skriv gärna om du undrar över något.

Lycka till!

Objektnr 645 286 845

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 26 sep 19:58

Monstera Variegata (+extra stickling på köpet, läs texten!)

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Slutar om

cyoung

Bollstabruk, Sverige

4.9

cyoung

Verifierad

26 omdömen

Läs omdömen