Beskrivning

Hej!

Plantan på bilden behöver inte vara den du får men alla är väldigt fina. Första bilden är på moderplantan.

Jag skickar med största försiktighet och packar väl. Då den är så liten är det bra om den kan odlar vidare i lite fuktig miljö.

Monstera Thai Constellation är en populär och eftertraktad variant av Monstera deliciosa, en tropisk växt som ursprungligen kommer från Central- och Sydamerika. Den här sorten kännetecknas av sina unika, krämvita marmoreringar och fläckar som ger bladen ett utseende som påminner om en stjärnhimmel, vilket också är anledningen till dess namn ”Thai Constellation.”

Växten är uppskattad för sin skönhet och relativt enkla skötsel, vilket gör den till ett favoritval för både erfarna växtentusiaster och nybörjare. Monstera Thai Constellation kräver dock lite extra omsorg för att hålla sina mönstrade blad friska och starka. Den trivs bäst i ljusa, indirekta ljusförhållanden och bör vattnas regelbundet, men det är viktigt att undvika att jorden blir för blöt eftersom detta kan leda till rotröta.

För att få ut det bästa av en Monstera Thai Constellation bör man se till att den har tillräckligt med utrymme att växa, eftersom dess stora, flikiga blad kan bli ganska imponerande i storlek. Regelbunden beskärning kan också vara nödvändig för att hålla växten i form och uppmuntra tillväxt av nya blad.

Hör av er om ni har några frågor.

Allt gott
Plantthatplant

Objektnr 643 877 443

Visningar 523

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 15 sep 01:17

Monstera deliciosa ’Thai Constellation’ MKT VARIGERING

Såld för

280 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

plantthatplantshop

Malmö, Sverige

5.0

plantthatplantshop

Företag

Toppsäljare

508 omdömen