Beskrivning


Lyft ditt hem med denna eleganta bordslampa, handgjord i keramik av den välrenommerade formgivaren Thomas Hellström för Nittsjö. Lampans unika, öppna design kombinerar minimalistisk estetik med högkvalitativt hantverk, vilket gör den till en perfekt inredningsdetalj för det moderna hemmet. Den råa ytan på keramikens struktur ger lampan en industriell känsla samtidigt som den är tidlös och elegant.

Perfekt att placera i vardagsrummet, sovrummet eller som en stilsäker detalj på skrivbordet. Den här lampan är inte bara en belysningskälla, utan också ett konstverk som kommer att dra blickarna till sig i vilket rum som helst.
Sökord: Bordslampa, Handgjord keramik, Thomas Hellström, Nittsjö, Svensk design, Inredning, Minimalistisk stil

Begränsat tillfälle! Denna lampa är en sällsynt designpjäs och ett fantastiskt fynd för samlare och inredningsentusiaster. Säkerställ att du får chansen att förvärva denna tidlösa skönhet innan den försvinner från marknaden. Lägg ditt bud nu eller köp direkt!

Om Designern: Thomas Hellström är känd för sitt skickliga arbete med keramik, där han kombinerar traditionella tekniker med modern design. Nittsjö Keramik, med sina rötter i den svenska hantverkstraditionen, har producerat keramik av hög kvalitet sedan 1843, vilket gör varje verk både hållbart och estetiskt tilltalande.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 643 451 070

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Stilren Bordslampa i Keramik – Designad av Thomas Hellström för Nittsjö

Pris

1 100 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

634 omdömen

Läs omdömen