Beskrivning

Ge ditt arbetsrum en touch av klassisk elegans med denna Arkitektlampa från Luxo, modell L-201-01, tillverkad under 1960-70-talet. Denna lampa är en tidlös designklassiker som har prytt arkitekters och designers skrivbord i decennier. Dess strömlinjeformade design, med rena linjer och justerbara leder, erbjuder både praktisk belysning och en stilren inredningsdetalj.

Lampan är tillverkad i högkvalitativ metall, vilket säkerställer dess hållbarhet och funktionalitet. Den unika balansen mellan form och funktion gör den till ett oumbärligt verktyg för både kreativa och professionella miljöer. Dess retro-charm kombineras med en modern estetik som gör den lika aktuell idag som när den först introducerades.

För samlare och vintageälskare är denna Luxo L-201-01 en eftertraktad designikon. Dessutom ger den ditt hem eller kontor en unik karaktär och historia, en historia om innovation och tidlöshet inom belysningsdesign.

Säkerställ att denna klassiker blir din – möjligheten att äga en Luxo L-201-01 är sällsynt. Handla nu och låt den här lampan lysa upp ditt hem eller arbetsplats med stil.

Om Luxo:
Luxo, grundat av Jac Jacobsen, har sedan 1930-talet varit synonymt med innovativ belysningsdesign. Med modell L-201-01 fortsatte Luxo sin tradition av att kombinera funktionalitet med en minimalistisk, men ändå slående, estetik.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 643 405 339

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Arkitektlampa Luxo L-201-01 från 1960-70-talet – En ikonisk klassiker

Pris

600 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

648 omdömen

Läs omdömen