Beskrivelse

Oversat af

Dessa två vackra vägglampor i dansk design är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. De består av en solid träram i mörk finish, elegant kombinerad med glaskupor med bubblig struktur som ger ett varmt, mjukt sken när de är tända. Lampornas retrostil från 1960- eller 1970-talet gör dem till ett charmigt inslag i både moderna och klassiska interiörer.

Placera dem i vardagsrummet för att skapa en intim atmosfär, eller som sänglampor för ett sofistikerat och behagligt ljus vid kvällsläsning. Den danska designen utmärker sig för sina rena linjer och eleganta materialval – en stil som har blivit synonym med tidlös kvalitet.

Egenskaper:

Snygg kombination av mörkt trä och glas med en bubblig yta
Dansk design från mitten av 1900-talet
Perfekt för både sovrum och vardagsrum
Enkel montering med klassisk väggfäste
Dessa lampor är inte bara praktiska belysningsalternativ, utan också en vacker inredningsdetalj som tillför en känsla av nostalgi och exklusivitet. Ett perfekt tillfälle för dig som uppskattar retrodesign med kvalitet och personlighet!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 646 239 748

Visninger 39

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Stilrena Vägglampor i Dansk Design – Perfekt för Retroinredning

Pris

1 000 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

667 anmeldelser

Læs anmeldelser