Beskrivelse

Oversat af

Nu har du chansen att äga en ikonisk Haglöfs ryggsäck med aluminiumram, en tidlös klassiker för naturälskare och friluftsentusiaster! Tillverkad under en tid då kvalitet och hållbarhet stod i fokus, är denna ryggsäck ett exceptionellt exempel på svensk design och hantverk.

Ryggsäcken har en solid aluminiumram som ger både stabilitet och komfort, perfekt för längre vandringar. Det slitstarka gröna tyget bär på en vacker patina som bara blir bättre med åren, och de robusta remmarna säkerställer att du kan bära tunga laster med lätthet. Denna modell påminner om Haglöfs tidiga dagar och representerar en epok där produkterna byggdes för att hålla livet ut.

Perfekt att kombinera med en retroinspirerad inredningsstil eller som ett funktionellt tillskott till din utrustning. Det minimalistiska, men ändå distinkta, utseendet gör att den passar lika bra på fjällvandringen som en dekorativ detalj i ett modernt hem med en vintagekänsla.

Bakgrund: Haglöfs, grundat 1914 i Sverige, är känt för sina högkvalitativa friluftsprodukter och anses vara en av pionjärerna inom branschen. Med decennier av erfarenhet levererar de produkter som är både funktionella och tidlösa.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 645 753 004

Visninger 16

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Vintage Ryggsäck från Haglöfs - Perfekt för Äventyr

Pris

1 500 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

637 anmeldelser

Læs anmeldelser