Beskrivelse

Oversat af

5 st filmer baserade på sanna historier.
The Walk
Endast en man har lyckats gå på lina mellan de två World Trade Center-tornen. Hans namn var Philippe Petit, en fransk lindansare, och det hela ägde rum den 7 augusti 1974.

The Wolf of Wall Street
Martin Scorsese hyllade filmatisering av Jordan Belforts självbiografiska bok. I rollerna ses Leonardo Di Caprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey m fl.
Börsmäklaren Jordan Belfort går från den amerikanska drömmen till den ohejdade girigheten, från ärlighet till korruption, under det sena 80-talet. Överdriven framgång och rikedom redan i 20-årsåldern gav Belfort, grundaren till mäklarfirman Stratton Oakmont, öknamnet "The Wolf of Wall Street".
Pengar. Makt. Kvinnor. Droger. Frestelserna var lättillgängliga och hoten från myndigheterna ofarliga. För Jordan och hans "vargflock" var ödmjukhet någonting överskattat och "mer" var ändå aldrig nog.

Captain Philips
En sann historia som fyllde löpsedlarna i april 2009 när fartygskaptenen Richard Phillips, en gift tvåbarnsfar, kapitulerade och överlämnade sig till somaliska pirater för att skydda sin besättning utanför Afrikas kust.

Everest
Inspirerad av de otroliga händelserna kring ett försök att nå toppen av världens högsta berg, berättar EVEREST om en imponerande färd där två olika expeditioner utmanas, bortom alla gränser, av en av de våldsammaste snöstormarna någonsin.
Deras mod testas ständigt av det tuffaste väder som finns på planeten, och de ställs inför näst intill omöjliga hinder. En livslång besatthet förbytts, i ett ögonblick, till en kamp för att överleva. I det här episka äventyret ser vi skådespelare som Jason Clarke, Josh Brolin, Keira Knightley, John Hawkes, Robin Wright, Sam Worthington och Jake Gyllenhaal i huvudrollerna.

Steve Jobs
Se grundaren av Apple som du aldrig har sett honom förr. Steve Jobs är ett intimt porträtt av den fantastiske ledaren för den digitala utvecklingen, backstage under de sista skälvande minuterna innan lanseringen av tre produkter som kommer att förändra världen. Regisserad av Oscarsvinnaren® Danny Boyle (Slumdog Millionaire), skriven av Oscarsvinnaren® Aaron Sorkin (The Social Network) och med Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen och Jeff Daniels i rollerna.

Textning: Svenska, Norska, Danska, Finska

Varenr. 647 065 665

Visninger 28

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

True Stories - 5-films Blu-ray

Slutter 20 okt. 17:23

Udbudspris

0 Bud

55 SEK

matfri

Helsingborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 385 anmeldelser

Læs anmeldelser