Beskrivelse

Oversat af

Canon PowerShot G12 är en kompakt digitalkamera i Canons G-serie. Den är känd för att erbjuda avancerade funktioner i ett kompakt format, vilket gör den populär bland både hobbyfotografer och proffs som behöver en mindre kamera vid sidan av sin DSLR-kamera.

OBS: Detta är ett reparationsobjekt. När man trycker på startknappen åker objektivet ut, sedan tjuter kameran, och skärmen visar ett felmeddelande, sedan stänger den av sig, men objektivet fälls inte in. Kameran är i slitet skick, med målarfärg på sina ställen. Objektivet har en del repor.

Ett batteri och laddare medföljer.

Sensorn är en 10 megapixel CCD-sensor, och objektivet ett zoomobjektiv med 5x optisk zoom (28–140 mm motsvarande i 35mm-format), vilket ger mångsidighet för allt från vidvinkel till kort telefoto. Den har inbyggd optisk bildstabilisering och har RAW-stöd vilket ger mer flexibilitet i efterbehandling och redigering.

För exponering så har kameran manuella inställningsmöjligheter för bländare, slutartid och ISO, vilket gör att fotografer kan ta full kontroll över exponeringen.

Skärmen är vinklingsbar. Förutom LCD-skärmen har kameran också en optisk sökare, vilket är ovanligt för kompaktkameror och uppskattat av många fotografer.

Canon PowerShot G12 är en mångsidig kamera med ett robust, ergonomiskt chassi. Den erbjuder en bra balans mellan användarvänlighet och manuella kontroller, vilket gör den populär bland dem som vill ha DSLR-liknande funktionalitet i ett kompakt paket. Den är idealisk för resor och gatufotografering.

Kolla gärna in mina övriga annonser! Jag har massor med andra kameror och tillbehör till salu

Varenr. 648 516 169

Visninger 225

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Canon Powershot G12 – kompaktkamera med DSLR-funktioner (reparationsobjekt)

Slutter 2 nov. 16:57

Udbudspris

0 Bud

399 SEK

Gustulf

Karlskrona, Sverige

5.0

Gustulf

Verificeret

Topsælger

495 anmeldelser

Læs anmeldelser