Beskrivelse

Oversat af

I Blå lotus fortsätter den unge journalistens Tintin den resa som inleddes i Faraos cigarrer, nu vidare österut från Indien till Kina och Shanghai. Originalversionen publicerades första gången i albumformat 1936.

Inför det här albumet började Hergé göra grundliga förstudier för att kunna återge främmande miljöer och kulturer på ett realistiskt sätt i serien. I och med Blå lotus tar Hergé, och med honom den fransk-belgiska seriekonsten, ett stort kliv framåt.

De nio första Tintinäventyren tecknade Hergé ursprungligen i svartvitt. Originalversionerna av Tintins äventyr skiljer sig i varierande grad från de senare färgversionerna av samma titlar. Gemensamt för alla är att de har betydligt fler sidor än färgalbumen och att serierutorna är större. Varje album innehåller också ett mindre antal helsidesplanscher i färg. Samtliga album kommer nu för första gången att ges ut på svenska i ett utförande snarlikt det ursprungliga.

Författare: Hergé
Förlag: Cobolt Förlag
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 129, sv/v
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-88897-23-7

Ny kommer från förlaget.

International bidders are welcome. Ask for frakt.

Lycka till med budgivningen!

Ingen brådska med betalning om du inväntar lön. Meddela mig då. Jag har ca 100 annonser som går ut samtidigt så räkna med att packning och ivägskickande kan ta lite tid. Jag tar inte ansvar för transportörens slarv.

Varenr. 636 849 762

Visninger 32

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 7 juli 17:59

TINTIN / BLÅ LOTUS RETRO / COBOLT 2020 / NY

Udbudspris

|0 Bud

269 SEK

Slutter om

räzerfräzer

Brottby, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 822 anmeldelser

Læs anmeldelser