Beskrivelse

Oversat af

En tid efter händelserna i Det gula tecknet samlas en grupp ur den brittiska societeten till ett hemligt möte. De är anhängare av professor Septimus idéer, den galne vetenskapsmannen vars terrordåd höll London i ett järngrepp några månader tidigare. Nu vill de föra Septimus arv vidare och söker efter en lämplig försökskanin.

Professor Mortimer är i sin tur övertygad om att det går att använda Septimus spektakulära Megavåg inom den medicinska forskningen och har därför i hemlighet återskapat den märkliga Telecefaloskopet i sitt laboratorium. Men oförklarliga störningar stoppar experimenten och Mortimer frågar kapten Blake om råd. Denne ber i stället Mortimer hjälpa honom med att finna orsaken till ett mystiskt dödsfall som inträffat vid King s Cross. Samtidigt, inte långt därifrån, dyker det upp en figur i plommonstop, som med monoton stämma upprepar ett och samma namn: Guinea Pig.

Blake och Mortimers äventyr är en av de populäraste fransk-belgiska albumserierna, med intriger som spänner över allt från kriminalgåtor till storpolitik och science fiction. Handlingen utspelas vanligtvis på 1950-talet och serien är tecknad i klassisk klara linjen-stil.

Författare:Aubin, Antoine / Schréder , Etienne
Förlag: Cobolt
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 72, färg
Utgivningsår: 2024
ISBN: 9789180580700

Ny kommer från förlaget.

International bidders are welcome. Ask for frakt.

Lycka till med budgivningen!

Ingen brådska med betalning om du inväntar lön. Meddela mig då. Jag har ca 100 annonser som går ut samtidigt så räkna med att packning och ivägskickande kan ta lite tid. Jag tar inte ansvar för transportörens slarv.

Varenr. 636 848 364

Visninger 87

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Man. 1 juli 14:53

BLAKE & MORTIMERS ÄVENTYR / SEPTIMUSVÅGEN / COBOLT 2024 / INBUNDEN

Solgt for:

239 SEK

Annoncen er afsluttet

Solgt med køb nu

räzerfräzer

Hässelby, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 879 anmeldelser