Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: Curt Aspelin från Mora var en vanlig glasmästare. Men så plötsligt blev han mångmiljonär! Nu har han flyttat till USA där hundratusentals vill köpa hans tavlor. Själv tycker han dock att de är fula. Amerikanerna gillar de tavlor som är fula, säger han. Curt Aspelin är 47 år. Han har byggt en fabrik i Philadelphia där de fula tavlorna produceras och affärerna går strålande!

Reportage: Margareta Wikell är 75 år och hon bor i Leksand. Hennes man blev dödförklarad, men så plötsligt stod han bara där en dag framför henne, livs levande! Det var fantastiskt. På bild ser vi även hennes dotter Sineke Wikell.

Reportage: Folkkäre Tor Isedal i stor intervju. Han är skådespelare och nu berättar han om sorgen efter sin mamma Ingeborg Isedal. Det var hustrun Eva Isedal som räddade livet på honom. Tor Isedal är 60 år gammal.

Reportage: Olle Adolphson intervjuas. Han fyller snart 50 år och han bor i en villa i Degerberga utanför Kristianstad. Han är rökare.

Reportage: Sivard Olsson bodde ett helt liv i USA. Men på ålderns höst återvände han till Sverige. För Allers berättar han varför. Sivard Olsson är 75 år och han håller till i Hyllinge utanför Åstorp.

Reportage: Mea Andréhn från Göteborg led av en ovanlig stressjukdom. Nu berättar hon hur hon blev frisk.

Reportage: Gustaf Öhman är en frisk pensionär. Nu berättar han om när han var 35 år och bodde norr om Vilhelmina. Läkarna sa att hoppet var ute för honom. Men då ingrep Gud och gjorde honom frisk!

Artikel: Tora Markusson hade en lunga som var gasad. Ändå födde hon barn! Nu är Tora Markusson på bild och hon berättar. Hon kommer från Åsele och i sju långa år var hennes lunga gasad. Numera bor hon i Stockholm.

Artikel: Susanne Maxelius i Helsingborg kunde inte lyfta armarna och hon hade katetrar i ljumskarna. Nu berättar hon om hur hon kunde bli frisk.

Reportage: Anders Eriksson är gospelsångare och han bor i USA tillsammans med Anette Andersson. I Amerika är han en superstjärna som syns i tv hela tiden. Han kommer från Örnsköldsvik men bor i en mycket stor villa i Portland. Barnen på bild heter Andrea Eriksson, Adam Eriksson och Alexander Eriksson.

Reportage: Eva Söderberg älskar hundar. Hon är 29 år och hon bor i Mariefred tillsammans med 90 husdjur. Nu intervjuas hon.

Reportage: Olle Kinch har bjudit in sina vänner inom teatern på en härlig middag. Allers var med och fotograferade dem.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Varenr. 640 454 221

Visninger 94

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 16 1984 Curt Aspelin, Margareta Wikell, Tor Isedal, Olle Adolphson, Kinch

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

476 anmeldelser

Læs anmeldelser