Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1982.

Reportage: Bo Estberger var direktör i Växjö. Numera är han arbetslös, utstött och fattig. Han tycker att det är en skandal. Nu intervjuas han tillsammans med hustrun Anne-Marie Estberger. Båda kräver upprättelse! På bild ser vi även deras dotter Lotta Estberger. Hon säger att hon inte fattar någonting, hur det kunde gå så här för pappa Bo.

Reportage: Johan Holmsäter har grundat företaget Friskis & Svettis. Han är 35 år och han gör just nu succé med sitt koncept som växer! Nu intervjuas han.

Reportage: Allers har besökt den lilla byn Hille några mil norr om Gävle. Här bor en 96-årig kvinna som aldrig vågar gå ut. Orsaken är att hon är dvärg. Hon vågar inte visa sig bland folk eftersom folk inte är snälla.

Reportage: Anita Scherling från Göteborg är en medicinsk sensation! Hon har nämligen blått blod. Hon är alltså inte kunglig, utan hennes blod är verkligen blått! Nu intervjuas hon.

Reportage: Ewonne Winblad, 45 är känd från tv. Nu intervjuas hon. Vi känner henne från TV:s Rapport. Hon är gift med Lennart Winblad och hon har barnen Ylva Winblad samt Markus Winblad.

Reportage: Lars Bernhardsson och hans familj kommer från Karlshamn. De sålde allt de ägde och flyttade till det exotiska Papua Nya Guinea. Allers träffar familjen. På bild ser vi hela familjen. Frida Bernhardsson, 2 år. Lasse Bernhardsson, 32. Ann-Britt Bernhardsson, 30.

Reportage: År 2000 kan det vara slut med mänskligheten. Flera forskare menar att polerna kommer att byta plats och att allt kommer att förintas. Redan mot slutet av 1990-talet kommer världen att drabbas av mängder av jordbävningar. Det här reportaget försöker förutse vad som kommer att hända i framtiden, år 2000.

Klippdocka: Klippdockan Åsa med olika plagg.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar

Varenr. 638 407 691

Visninger 79

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 39 1982 Bo Estberger, Johan Holmsäter, Hille, Anita Scherling, Ewonne

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

477 anmeldelser

Læs anmeldelser