Beskrivelse

Oversat af

Sminkspegel med LED-pekskärm

Detta sminkbord är utrustat med en LED-belyst spegel, med tre olika ljuskällor som kan justeras via pekskärmen, så att du kan uppnå den perfekta sminkeffekten dag och natt. Uppfyller olika belysningsbehov i ditt dagliga liv. Pekskärmsdesign, enkel och känslig drift, så att du enkelt kan njuta av den smarta belysningsupplevelsen.

Gott om förvaringsutrymme

Denna byrå levereras med två rymliga lådor och ett oberoende förvaringsskåp. Du kan fritt justera positionen för bordsskivan och skåpet efter eget tycke, vilket ger gott om utrymme för din dagliga hudvård, kosmetika och personliga tillhörigheter.

Material av hög kvalitet

Den här byrån är tillverkad av miljövänlig och högkvalitativ spånskiva, kombinerad med robusta metallben för att säkerställa stabilitet och hållbarhet. Du kan använda den utan att tveka och njuta av en långsiktig kvalitetsgaranti.

Design med rundade hörn

Sminkbordsskivan är utformad med rundade och släta hörn för att förhindra repor och stötar under användning. Detta skyddar inte bara dig och din familj, utan ger också hela kommoden en mjuk estetik och gör den till ett vackert blickfång i rummet.

Varenr. 645 142 423

Visninger 15

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 19 okt. 03:52

Sminkbord med spegel och LED-belysning - ett löstagbart skåp - pall ingår ej

Pris

4 066 SEK