Beskrivelse

Oversat af

Högkvalitativa material: Sängen kombinerar två högkvalitativa material, lammull och MDF. Lammull är mjukt, behagligt mot huden och varmt, vilket skapar en bekväm sovmiljö för barn. MDF garanterar sängens stabilitet och hållbarhet, och den släta, plana ytan gör den lätt att rengöra och underhålla.

Barnvänlig design med tecknad kanin: Den här sängen har en sänggavel i form av en tecknad kanin. Det mjuka förpackningsmaterialet ger en mjuk känsla och för in barnen i en värld av sagolika färger.

Praktiska förvaringslådor: Under sängen finns två lådor som kan placeras till vänster eller höger så att barnen enkelt kan förvara leksaker, böcker och andra föremål. Denna design sparar inte bara utrymme, utan uppmuntrar också barnens städvanor och håller rummet snyggt och prydligt.

Mjuk design på sänggaveln: Huvudgaveln är utrustad med fluffig stoppning som inte bara ökar sängkomforten utan också förbättrar säkerheten. Barn behöver inte oroa sig för att stöta huvudet i en hård sänggavel när de leker eller vilar, vilket ger dem mer skydd och omsorg.

Enkel montering: Detaljerade instruktioner och alla delar du behöver medföljer för att hjälpa dig att montera den snabbt.

Specifikationer
Material för produkten: MDF
Produktens mått: 213*103*116 cm
Produktens vikt: 25 kg
Lastkapacitet: 150 kg
Rekommenderad madrasstjocklek: 15-20 cm (madrass ingår ej)
WF316375AAH

Varenr. 645 230 542

Visninger 6

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 20 okt. 07:27

Barnsäng 90x200 cm med 2 lådor - Kaninformad huvudgavel - Rosa

Pris

3 169 SEK