Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Njut av ett mjukt glid med vårt plåthjul.

Huvudfunktioner:

- Möt våra unika hjul: Snyggt utseende i kombination med ultratysta dubbla kullager för jämn och tyst glid. Varje rörelse är en tyst symfoni.

-Rullstolshjul möjliggör 360 graders problemfri rotation. Dessutom ger vårt dubbla bromssystem dig säkerheten för att hålla människor och last säkra hela tiden och från alla vinklar.

-Våra kontorsstolshjul är stenhårda med förstärkt kolstål och tjock design. 4 kraftiga hjul rymmer upp till 600 lbs.

-Våra datorstolshjul kommer med en komplett uppsättning installationstillbehör, som är lätta att installera och anpassa till olika installationsmetoder.

- Kompakt men kraftfull! Våra industrihjul är lämpliga för en mängd olika miljöer – oavsett om det är ett kontor, fabrik eller studio. Låt dessa hjul snurra världen åt dig.

Produktspecifikationer:

Antal hjul: 4

Hjuldiameter: 2 tum

Hjulaxeldiameter: 0,31 tum/8 mm

Hjulbredd: 0,94 tum/ 24 mm

Max lastkapacitet: 150 lbs per hjul

Installationshöjd: 2,79 tum/71 mm

Hjulmaterial: PVC

Produktvikt: 1,2 kg

Produktstorlek: 4,44 x 2,04 x 2,79 tum/ 113 x 52 x 71 mm

Förpackningens innehåll:

4 x 4-tums svängbara PVC-plåthjul

1 x skruvmejsel

16 x självgängande skruvar

16 x Ø 16 plana brickor

1 x par bomullshandskar

1 x manual

Funktioner och detaljer:

- Rullar tyst och mjukt: Njut av designen med dubbla kullager! Med utvalda kullager av hög kvalitet är rost inte längre en myt. Låt dina hjul glida tyst och viska historien om en sömlös resa.

-Rör dig som vinden: Känn friheten med 360° rotation. Flytta, rotera, lås. Våra kontorsstolshjul glider smidigt och har ett förstärkt dubbelt bromssystem. Pausa när som helst och var säker oavsett var du är.

-Stark som en tank och lätt som ett berg: Glöm de där tunna hjulen. Våra kraftiga hjul kommer med robusta stålfästen. Den förtjockade designen förbättrar dess styrka och hållbarhet ytterligare. 4 hjul kan hålla upp till 600 lbs.

- Använd tillbehör som ett proffs: Inga fler resor till järnaffären. Vi förser dig med all installationsutrustning du behöver. Så du kan ställa in den på ditt sätt och uppfylla alla dina krav på bärande med våra datorstolshjul.

-Världen är din lekplats: från hemmet, kontoret, studion till fabriken, våra industriella hjul fyller en mängd olika roller. Dessa hjul är inte noga. Skjut in dem under din garderob eller montera dem på din bänkskiva. De kan göra vad som helst.

Varenr. 642 409 124

Visninger 65

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

4st 150 lbs/st lastkapacitet 4" svängbara PVC-plåthjul med monteringstillbehör

Pris

495 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Virksomhed

Topsælger

218 anmeldelser

Læs anmeldelser