Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Tuff som en tank, åker som en sportbil.

Huvudfunktioner:

-Med en viktkapacitet på 176 pund kan våra vagnar enkelt möta dina tunga lyftbehov. Oavsett om du befinner dig i ett lager, snabbköp eller kontor, låter det dig flytta saker enkelt.

-Vår hopfällbara barnvagn är gjord av förstärkt aluminiumlegering för att säkerställa stabilitet och hållbarhet. Högkvalitativa gummihjul ger mjuka, tysta rörelser, vilket gör din flyttupplevelse enkel och effektiv.

-Säg adjö till den obekväma flyttupplevelsen! Våra vagnar har ett justerbart handtag med tre lägen, så att du kan hitta den höjd som passar dina behov bäst.

-Behöver du en konvertibel barnvagn för enkel portabilitet? Dess vikbara design gör portabiliteten enkel, vilket säkerställer att du har en bekväm transportlösning vart du än går.

-Denna kraftiga vagn kommer med en knapp för att enkelt fälla ihop och fälla ut, vilket sparar tid och energi. Det medföljande bindningsrepet hjälper dig att hålla dina föremål organiserade och säkra under transporten.

Produktspecifikationer:

Material: aluminiumlegering + plast

Lastkapacitet: 176 lbs

Produktvikt: 3,35 kg

Förpackningens innehåll:

1 x 176 lbs hopfällbar handtruck

1 x bindningsrep

Funktioner och detaljer:

-Ladda med självförtroende: Inget mer kämpande för att bära tunga föremål – våra vagnar kan bära upp till 176 lbs, vilket garanterar en problemfri flyttupplevelse. Med hopbindningsrepet kan den enkelt bära lådor, bagage, mat och mer. Flytta fler föremål på en gång och spara tid och energi!

- Rör dig med lätthet: Smidigt och tyst – det är så våra hopfällbara barnvagnar rullar! Utrustad med högkvalitativa gummihjul som är ofarliga för marken och lätt kan glida på vilken yta som helst. Säg hejdå till bullriga, skrymmande, golvskrapande vagnar.

- STARK SOM EN BRAN: Vi vet att hållbarhet är viktigt, det är därför våra vagnar är gjorda av lätt men ändå stark aluminiumlegering. Den är korrosionsbeständig, vilket säkerställer att den kommer att stå sig genom tiderna. Handtaget är justerbart för att passa olika användare och uppgifter. Säg hej till en pålitlig partner som inte sviker dig!

-BÄRBAR OCH PLASSBESPARANDE: Behöver du en konvertibel vagn som är lätt att bära och förvara? Leta inte längre! Vår vikbara design låter dig lägga undan den snabbt. Oavsett om den är i bagageutrymmet på din bil, under din säng eller undangömd i din garderob, är denna kompakta vagn alltid redo att åka.

- Inget mer krångel: Trött på komplicerade monteringsanvisningar? Vi har dig täckt! Våra kraftiga vagnar kommer färdigmonterade så att du kan börja använda dem direkt. Förläng bara handtaget, fäll ut bottenplattan, och det är allt. Detta är det mest bekymmersfria och bekväma sättet!

Varenr. 644 530 111

Visninger 46

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

176 lbs hopfällbar handtruck, bärbar vagnsdocka med teleskophandtag och knytrep

Pris

1 059 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Virksomhed

Topsælger

218 anmeldelser

Læs anmeldelser