Beskrivelse

Oversat af

Begagnad DVD. Speltid: 2h 21min. Skådespelare: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller, Celia Imrie, Harry Groener, Tomas Norström, Ashok Mandanna, Magnus Krepper, Peter Benedict, Michael Mendl, Maggie Steed, Craig Wroe, David Bishins

Media: 5
År: 2017
Region: 2
Svensk text: Ja
Genre: Skräck

"En ambitiös ung man som skickas till ett idylliskt men mystiskt s.k. "wellness centre" på en undangömd plats i alperna för att hämta hem sin VD. Han misstänker snabbt att det är något som inte stämmer med de mirakulösa spa-behandlingarna men samtidigt som han upptäcker de hemskheter som pågår så testas hans egna mentala hälsa och han får samma udda diagnos som de andra gästerna. Och de längtar alla efter botemedlet."

------------------------------------------------------------------------------
FRAKT: DVD-filmer, CD-skivor och övrigt, då det är jag som får stå för kostnaden när posten slarvar bort saker, skickar jag nu endast med spårtbart alternativ. Äldre annonser med icke spårbart gäller så länge de finns kvar. Skillnaden på priset är inte enorm och för 51kr kan man skicka flertal filmer.
------------------------------------------------------------------------------
GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:
5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande
4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande
3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande
2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela. OBS: Ibland har jag mer än en kopia av samma film och utseendet (layout) är inte alltid lika, så det kan skilja sig på filmen ni köper och den på bild.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Varenr. 645 259 929

Visninger 19

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

A cure for wellness (2017 av Gore Verbinski). Begagnad DVD

Pris

39 SEK

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verificeret

Topsælger

201 anmeldelser

Læs anmeldelser