Beskrivelse

Oversat af

Inplastad DVD, speltid på ca. 1 timme, 54 minuter. Skådespelare: Kiefer Sutherland, Rachel Ticotin, Brent Roam, Shawn Woods, Beth Grant

Media: -
Ask: -
År: 2002
Region: 2
Svensk text: Ja
?Genre: Thriller

Yrkesmördaren Banks har utvecklat sitt arbete till perfektionism. Som täckmantel använder han en ensam kvinnlig liftare, som han förför så väl att kärleken helt förblindar henne. Han belönar henne sedan med att göra henne till sin assistent, utför sitt kontraktsmord - och likviderar henne. Nu har Banks fått ett nytt kontrakt, och han har samtidigt funnit den perfekta assistenten - en passiv, kuvad ung kvinna som är lätt att manipulera. Men det är ändå något med henne som gör honom både nyfiken och fascinerad. Förförelseakten blir denna gång inte bara ett jobb som måste utföras. Men är det en ren tillfällighet att samma bilar snart börjar dyka upp i backspegeln..?

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Varenr. 640 717 198

Visninger 45

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Desert saints (Kiefer Sutherland, 2002), DVD inplastad

Pris

149 SEK

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verificeret

Topsælger

199 anmeldelser

Læs anmeldelser