Beskrivelse

Oversat af

Slipcase., 3 skivor med speltid på 6 timmar och 53 minuter. Originaltitel: Master of the game. Skådespelare bl.a. Harry Hamlin, Dyan Cannon, Jimmy Nail och Ian Charleson m.m.

Media: Inplastad
Ask: -
År: 1984
Region: 2
Svensk text: Ja
?Genre: Drama

"Världens mest översatta författare har en plats i Guiness rekordbok för sina 250 miljoner sålda exemplar av "Spelets härskare". Han har även vunnit en Oscar och fått oräkneliga utmärkelser för såväl romaner som filmer och TV-serier. "Tracys hämnd" var en ytterst efterlängtad produkt på dvd i Sverige och inför "Spelets härskare" råder ren hysteri. En fantastisk och spännande miniserie baserad på Sheldons mästerverk är redo att krossa topplistorna!

Kate Blackwell blickar tillbaka på sitt liv. En familjehistoria som börjar med en förmögenhet i diamanter, men som kom att kantas av förräderi, hämnd, förbjuden lusta och ond bråd död".

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner.

Varenr. 640 655 165

Visninger 61

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Spelets härskare (Sidney Sheldon), inplastad DVD (3-discs)

Pris

159 SEK

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verificeret

Topsælger

199 anmeldelser

Læs anmeldelser