Beskrivelse

Oversat af

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask.
Saxat från recensison på FZ.se där spelet fick högsta betyg(slutordet först):

Slutord
Enligt mig är SWAT 3 det bästa verklighetstrogna 3D-action speletsom finns just nu. Gillar man bara spel där man ska kunna springarunt och skjuta på allt som rör sig så passar det här spelet kanskeinte så bra, men vill man ha ett taktiskt, verklighetstroget actionspel så är det här perfekt. Man slipper även problem som i Rainbow6 där man måste ägna timmar åt att lägga upp anfallsstrategi,eftersom SWAT ofta får gå in i byggnader utan att veta hur det serut inomhus så är det nästan bara att tuta o köra. En delförbättringar kunde göras för att göra spelet perfekt, en aningbättre AI i just vissa situationer och en bättre användning avgisslan. Skulle terrorister använda gisslan som skydd så skulle detskapas en del riktigt häftiga situationer. Det är ändå ett av debästa spelen jag spelat.

Gillar ni den här sortens spel, tveka inte utan gå ut och köpdet direkt.

Till skillnad från många andra uppföljare så är inte SWAT 3 enförbättring av SWAT 2 bara, utan ett helt från grunden nytt spel,som inte ens är i samma genre. SWAT 2 var ett topografisktstrategispel. Man satte ut krypskyttar, patrullerade med hundar ochförsökte anfalla terroristerna i en starcraft liknande vy. Nuverkar Sierra dock förståt det bästa sättet att lösa problemet på,nämligen med ett 3D-Action Strategispel.

Sen SpecOps kom ut så har verklighetstrogna 3D-action spel bliviten egen genre. Förutom SpecOps så finns kända titlar som DeltaForce, Rainbow 6 och Hidden & Dangerous. Vad som utmärker dehär spelen är verklighetstrogna vapen, riktiga skador och verkligamiljöer. I alla spelen har man även hjälp av några datorstyrdamedspelare, som tyvärr oftast är mer i vägen än till hjälp. Varesig AI:n på dina medspelare eller dina motståndare är något attståta med och det gör att hela spelet känns mindre verkligt. SWAT 3visar inte bara framfötterna i avancerad AI, utan även i mångaandra områden som miljöer och ett mänskligt beteende hosmotståndarna.

SWAT 3 utspelar sig under år 2005 då man under en vecka följer ettLAPD SWAT team som bekämpar en mängd olika terrorister ochbrottslingar. Man tar kontroll över ett av de så kallade D-teamensom är beteckningen på LAPD SWAT. Sedan ska man se till att medsina åtta man klara av alla uppdrag. Blir en av dina medlemmarskjuten så kan han antingen dö eller bara bli inaktiv för någradagar.

Banorna
Banorna består av extremt verkliga miljöer, varav vissa är exaktakopior av riktiga platser. Man får bekämpa brottslingar i allt frånvanliga villor till flygledartorn och kloaker. De är detaljrika ochinnefattar allt som behövs för att göra att byggnaden verkarautentisk. Allt jag har att invända mot banorna är att de är förfå. Hade gärna spelat mer än de 16 uppdragen, där några spelas påsamma banor.

AI:n
Banorna, grafiken, ljuden, animeringarna och vapnen är allarealistiska, bra och genomarbetade. Men ändå är det inte något avdet som är det bästa med SWAT 3, utan det är nämligen AI:n påTerrorister, gisslan och främst på dina egna poliser. Nu slipperman att sina poliser går i ett led in framför en terrorist med enAK-47 som smattrar ner en efter en. Nu går de sakta fram tilldörren, väljer du så kastar dom först in en "flashbang", eller såtittar dom försiktigt runt hörnet med vapnet framme. Oftast är detsäkrare att skicka in ditt team istället för att själv gå in, deskjuter bättre, kolla alla vinklar och vrår och lämnar sällan någotåt slumpen.

Det klassiska i liknande spel är när dina medspelare går upp för entrappa och går med ryggen mot en motståndare som står högre upp,vilket leder till att dina datorstyrda medspelare oftast får åkatill AI himmeln. Men inte mera, nu följer dom väggen, och tittarhela tiden uppåt där det finns risk att någon visar sig. Man kaninte säga till medspelarna att sköta sig själv, men de gör ändåotroligt mycket på egen hand. Skickar man in dem i ett rum, såöppnar de dörren, springer in och beordrar gisslan ochterroristerna att gå ner på knä. Sedan ser de till att sättahandklovar på alla och säkrar varenda meter i rummet innan derapporterar "clear" till dig.

Terroristerna är inte helt dumma de heller, råkar de se dig såspringer de snabbt och tar skydd bakom ett hörn och tittarförsiktigt ut med vapnet redo. Man vet aldrig hur en motståndareska reagera, som polis så måste man försöka arrestera så många sommöjligt utan att skjuta dem. Så när en brottsling står med vapnetriktat mot dig och du skriker till honom att lägga ned vapnet sågäller det att ha nerver för att inte sätta en salva i honom.

Finns faktiskt väldigt få brister i AI:n, den enda jag sätt ärnär en datorstyrd spelare ska använda en sorts kamera för att seatt det är tomt i rummet. Han plockar fram kameran, och går framoch ställer sig i dörröppningen. Skulle det då stå någon rakt innei rummet så har han inget vapen uppe och faller lätt offer förnågra kulor. Detta löser man lättast genom att själva kolla rummen,eller att välja att slänga in en flashbang istället.

Vapen och utrustning
Man har tillgång till samma utrustning LAPD SWAT har i sin arsenal.En kraftfullare M4A1 för terrorister med skyddsvästar eller för attskjuta ickedödande gummikulor, en mindre MP5:a och även enljuddämpad version av denna, ett hagelgevär som kan användas tillatt spränga dörrar och till sist en 1911-A1 revolver. Förutom dettahar man tårgasgranater, flashbangs som är en sorts granater somlyser starkt så det ska blända eventuella motståndare, spionkameraför att kunna titta runt hörn och en hel del annat smått och gott.Inget fel på arsenalen alltså.

Grafik och ljud
Grafiken är det absolut inget fel på, snygga miljöer och väldigtverkliga animationer. Det finns reflekterande speglar, snyggaljuseffekter och extremt välgjorda texturer. Ljudet är det helleringet fel på. Vapenljuden är mest största sannolikhet tagna frånriktiga vapen eftersom utvecklingsgruppen haft bra kontakt medriktiga LAPD SWAT. Både gisslan och terroristerna talar mycket ochdet är inte ovanligt att terroristerna förolämpar en efter man sattpå handklovar.


Systemkrav:
Win 95/98/2000/NT/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P 300 Mhz
64MB RAM
500MB HD

Rek. ålder 16 år

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Paysoninom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Varenr. 645 138 836

Visninger 23

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 18 okt. 23:34

SWAT 3 - verklighetstrogen action / PC spel / NY <----

Pris

80 SEK

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

5 545 anmeldelser

Læs anmeldelser