Beskrivelse

Oversat af

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i eninplastad originalask.
  • Svensk text och manual.

Toppenkul bilspel till PC

Systemkrav:
Win 98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P3-700, 128 meg minne, 3D-kort med 32 meg minne

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Saxat från recension på torget.se där spelet fick 5 av5 i betyg:

Sammanfattningen först:
Ja, det är bara att gratulera, hylla och spela. Underground ärsnabbt, snyggt och sexigt och jag har svårt att komma på något someventuellt kan sänka betyget. Nej, jag går bet och det är bara tillatt konstatera att ännu ett Need for Speed-spel har visat sig varariktigt jäkla underhållande. Respekt.

Need for Speed Underground
Need for Speed-serien tar steget bort från landsvägarna och drarsig inåt stan för sena kvällsrace. Det är en match mellan de hårdagrabbarna och mig. Det handlar om respekt och rykte, om brudaroch självfallet även om bilar. Det handlar om Underground.

Need for Speed har en gedigen historia med sex tidigare titlar.Nu har man i den sjunde versionen lämnat landsvägskörningen ochistället hoppat på trenden med gatlopp i städer efter mörkretsinfall. Ett vågat drag var min förhandstanke, eftersom banornaborde få en tendens att bli upprepande och tjatiga. Delvis får jagrätt på den punkten för hur man än vrider och vänder på det så harstäderna en likvärdig miljö och ja, man känner i stora drag igensig på varje bana. Utvecklingsteamet har dock löst detta på ettypperligt sätt, nämligen genom att variera körmomenten rejält. Manbakat in fler banor som går från punkt A till B, Sprint-läget, ochinte bara banor som bygger på varv. Man har också smält in Dragraceoch något som kallas för Glid och det här är två oerhört lyckadedrag. I Dragrace så handlar det om att stampa plattan i botten,köra rakt fram och växla rätt. Och det går undan. I glidläget såtar man ut kärran på en kort bana där man sedan tjänar poäng på attglida så mycket som möjligt i svängar och kurvor. Båda dessavarianter bryter mot det vanliga racemönstret och de är bådariktigt underhållande!

Körmässigt hör Underground till ett av de mest lyckade spelensom jag någonsin suttit med. Även om inkörningströskeln är låg såvinner man inte alla lopp man kör. Det är en bra avvägning då dettrots inlärningsnivån inte är helt enkelt att vinna varenda lopp.Och givetvis är körkänslan, oavsett moment, hur skön som helst.Enkelheten slår också igenom tack vare det minimala antalet knapparatt pilla med och sånt gillar jag starkt, men givetvis så finns deten hög körfunktioner som handbroms, turbo och så vidare.Fartkänslan är även den superb och man uppriktigt sagt susar fram.Så när brudarna väl vinkat i väg oss adrenalintuggande förare ärdet bara att njuta. Framförallt är det dragracingen som är den mesthårresande upplevelsen på den punkten. Ett felsteg på entiondelssekund så är segern väck. Hur enerverande som helst menprecis så det ska vara.

Bilarna man kör är ursprungligen tämligen tunt modifierade menallt eftersom man låser upp tillbehör så kan man bygga ut sinkärra. Ju fräckare saker man hänger på, desto mer rykte får man.Värre motor, snyggare dekaler, grymmare fälgar och ett riktigt fettkjolpaket borde göra susen och få vilken machokille som helst attgråta av avund. Nåväl, så enkelt är det inte och det tar tid attbygga både bil och rykte. Men moroten finns där och lockar migvidare till nästa lopp.

Underground är inte bara för bilburna racingnördar utan börockså tilltala vilken grafikfetischist som helst. Det är vansinnigtvackert, detaljerat och snabbt. Det är svårt att plocka ut enskildapunkter utan jag låter helhetskänslan tala. Underground är iskrivande stund det snyggaste jag sett och det förvånar mig om detfinns något mer spel i genren som kan erbjuda något liknande. Jagtror inte ens att jag har fel. Även ljudet är en lysande anpassningtill spelet i helhet. Det är rap, rock, hårt och fräckt.

Varenr. 643 583 961

Visninger 51

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 4 okt. 12:38

NEED FOR SPEED UNDERGROUND / NYTT inplastat till PC <----

Pris

125 SEK

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

5 545 anmeldelser

Læs anmeldelser