Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Antal spelare: 1-4 bäst på 2-4
Speltid: 15-30 min
Åldersrek. 8

Information från leverantören:
I Twinkle kommer det gränslösa universum till ditt bord när du bygger din egen konstellation. Med rollen som en fantastisk skapare är din uppgift att dekorera natthimlen med färgglada tärningar som stjärnor och vinna tävlingen bland andra kreatörer som delar samma mål. Välj dina stjärntärningar noggrant, förutse dina motståndares drag. och ta risker i rätt ögonblick för att ta seger.

Under de sju omgångarna av spelet bildar du din konstellation en tärning i taget, och bygger av någon av eller båda "startstjärnorna" på spelarbrädet. För att ställa in, rulla de sex färgerna på d8-tärningarna och placera dem sedan på den centrala spelplanen. Placera tärningarna d4, d6, d10 och d12 i var och en av de sex färgerna vid sidan av. På en sväng väljer du antingen:

En av d8-tärningarna utan att ändra värdet på den
Alla tre tärningar som inte tidigare gjorts anspråk på (med d8-tärningar som ett alternativ), rulla sedan de tre tärningarna och välj en av dem, och återför de andra tärningarna till den centrala spelbrädet eller sidan som är lämpligt.
Placera din valda tärning i din konstellation, antingen som en stjärna som förgrenar sig från en av dina startstjärnor eller som en stjärna som förgrenar sig från en tidigare placerad stjärna. Varje startstjärna och varje placerad stjärna kan ha högst två grenar av sig, och varje placerad stjärna måste ha ett lägre värde än stjärnan som den förgrenar sig från.

Om en nyplacerad stjärna har fler sidor än stjärnan den förgrenar sig från, får du omedelbart 2 poäng. Annars får du poäng först i slutet av spelet, och dina tärningar får poäng baserat på deras färg. Till exempel, med gult får du 1, 3 eller 6 poäng för att ha en, två eller minst tre gula tärningar. Blå tärningar är värda endast 1 poäng vardera, såvida inte två blå tärningar förgrenar sig från en stjärna, i vilket fall paret är värt 4 poäng. Svarta tärningar poäng baserat på summan av varje startstjärna, och röda tärningar baserat på hur många jämna eller udda icke-röda tärningar som finns på samma linje. Den som får flest poäng vinner.

Du kan också spela Twinkle med uppdragskort som belönar spelaren med lägst totalsumma, minsta typer av tärningar, minst färger och så vidare, med 1-3 av dessa uppdragskort i spel efter önskemål.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 642 034 709

Visninger 40

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Twinkle! 6.8 på Board game geek

Pris

229 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 331 anmeldelser

Læs anmeldelser