Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!
Betyg på BoardGameGeek: 7.4
Antal spelare: 2-4 bäst på 3
Speltid: 60-120 min
Ålder: 12
Information från leverantören:
Vetenskapens triumf som ledde till att dinosaurier återvände till världen igen har blivit allmänt känt. Nya parker dyker upp regelbundet, ofta i drift redan innan allt är klart. Det finns ingen brist på besökare som är ivriga att bli underhållna av dessa återvända arter på nya och spännande sätt. Men som med all form av underhållning, ackompanjeras triumfelement ofta av tragedi. Detta betyder att det är av yttersta vikt att du vidtar alla försiktighetsåtgärder genom att se till att varje besökare undertecknar säkerhetsavståendet innan du njuter av Dinosaur Worlds underverk!

Varje runda i Dinosaur World skapar du ett nytt CV-kort för att skaffa nya arbetare; spendera arbetare för att vidta offentliga åtgärder för att bygga din park och skaffa DNA; spendera ytterligare arbetare för att vidta privata åtgärder för att förbättra den parken; kör sedan din jeep runt och upplev förundran och spänningen i det du har byggt! Under hela spelet får du segerpoäng på en mängd olika sätt – och möjligen några besökares dödsfall som en naturlig följd av alltför entusiastiska möten med dinosaurier. I slutet av spelet förlorar du poäng om du samlat på dig för många dödsfall, då vinner spelaren med flest poäng!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 592 217 928

Visninger 414

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Dinosaur World 7.3 på Board game geek

Pris

499 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 331 anmeldelser

Læs anmeldelser