Beskrivelse

Oversat af

Uppgradera din modelljärnväg med Märklin 47918, ett högkvalitativt godsvagnsset som erbjuder autentisk design och robust prestanda. Detta set är perfekt för modelljärnvägsentusiaster och samlare som söker detaljerade och realistiska vagnar för att förhöja sin järnvägsupplevelse.

Produktspecifikationer:

Modell: Märklin 47918
Typ: Godsvagnsset
Skala: H0
Detaljer: Varje vagn är noggrant designad med autentiska märkningar och realistiska detaljer som speglar deras verkliga förebilder. Setet inkluderar flera olika typer av godsvagnar som representerar den mångfald och funktionalitet som är typisk för järnvägstransporter.

Konstruktion: Tillverkade med högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlighet i drift. Vagnarna är utrustade med realistiska kopplingar och hjuluppsättningar.

Skick:
Setet är i utmärkt skick, väl underhållet och visar minimala tecken på användning. Vagnarna är redo att integreras i din befintliga modelljärnvägsuppsättning eller att visas som en del av din samling.

Perfekt för:
Modelljärnvägsentusiaster som vill utöka sin layout med autentiska och detaljerade godsvagnar.Samlare som söker efter högkvalitativa modeller för att förbättra och diversifiera sin samling.Hobbyister som uppskattar robusta och realistiska vagnar för att förbättra realismen i sina modelljärnvägsprojekt.

Märklin 47918 erbjuder en fantastisk möjlighet att förhöja din modelljärnväg med ett set av detaljerade och högkvalitativa godsvagnar. Varje vagn i detta set bidrar till att skapa en mer levande och historiskt korrekt modelljärnvägsupplevelse.

Varenr. 636 918 536

Visninger 149

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 7 juli 15:43

Märklin 47918 – Detaljrikt Godsvagnsset

Førende bud

|

625 SEK

Slutter om

Per.Hjort

Mörarp, Sverige

4.9

Per.Hjort

Verificeret

42 anmeldelser

Læs anmeldelser