Beskrivelse

Oversat af

Förstärk din modelljärnväg med Märklin 33621, ett högkvalitativt elektriskt lokomotiv utrustat med en DELTA-dekoder. Detta lokomotiv kombinerar autentisk design med pålitlig prestanda, vilket gör det idealiskt för både modelljärnvägsentusiaster och samlare.

Produktspecifikationer:

Modell: Märklin 33621
Typ: Elektriskt lokomotiv
Skala: H0
Detaljer: Detta lokomotiv är noggrant utformat med autentiska märkningar och realistiska detaljer som speglar dess verkliga förebild. Det har ett detaljerat färgschema och är konstruerat med högkvalitativa material för långvarig hållbarhet.

DELTA-Dekoder: Utrustat med en DELTA-dekoder som gör det möjligt att köra på både analoga och digitala spårsystem, vilket ger flexibilitet och enkel integration i olika typer av modelljärnvägar.

Funktioner: Lokomotivet har en kraftfull motor för smidig och pålitlig drift samt belysning som förbättrar dess realism när det körs.

Skick:
Lokomotivet är i utmärkt skick, väl underhållet och visar minimala tecken på användning. Det är redo att användas direkt på din modelljärnväg.

Perfekt för:
Modelljärnvägsentusiaster som vill lägga till ett högkvalitativt och autentiskt elektriskt lokomotiv till sin layout.Samlare som söker efter detaljerade och pålitliga modeller för att komplettera sin samling.Hobbyister som uppskattar robusta och realistiska lokomotiv för att förbättra realismen i sina modelljärnvägsprojekt.

Märklin 33621 erbjuder en fantastisk möjlighet att förhöja din modelljärnväg med ett elektriskt lokomotiv som kombinerar precision, detaljer och prestanda. Med dess DELTA-dekoder kan detta lokomotiv enkelt integreras i både analoga och digitala system, vilket ger dig flexibiliteten att köra det på vilken modelljärnväg som helst.

Varenr. 636 918 264

Visninger 165

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 3 juli 15:39

Märklin 33621 – Elektriskt Lokomotiv med DELTA-Dekoder

Førende bud

|

840 SEK

Slutter om

Per.Hjort

Mörarp, Sverige

4.9

Per.Hjort

Verificeret

42 anmeldelser

Læs anmeldelser