Beskrivelse

Oversat af

Petra Blus - Elegans och Komfort för Alla Dina Arbetsdagar
Lyft din arbetsgarderob med Petra blusen, designad för att ge dig en elegant och professionell look. Perfekt för kontoret eller formella tillfällen, kombinerar denna blus sofistikerad stil med bekväm passform.

? Elegant Design: Petra blusen kommer i en vacker rosa satinfinish som ger en lyxig och elegant känsla. Den stilrena knytkragen och de trekvartsärmarna skapar en sofistikerad och tidlös look.

? Bekväm Passform: Tillverkad av ett mjukt och silkeslent material som känns skönt mot huden och ger en bekväm passform hela dagen. Den avslappnade passformen framhäver din figur på ett smickrande sätt utan att kompromissa med komforten.

? Perfekt för Arbetsdagen: Oavsett om du ska på ett viktigt möte, en presentation eller bara vill känna dig extra fin på kontoret, är Petra blusen det perfekta valet. Dess eleganta design och bekväma passform gör den idealisk för alla dina arbetsdagar.

? Detaljer som Sticker ut: Den vackra knytkragen och den glansiga satinfinishen ger blusen en unik och stilfull touch. De trekvartsärmarna gör den mångsidig och perfekt för både vår och höst.

🛍? Beställ Nu och Lyft Din Arbetsgarderob med Petra Blus!

Gör varje arbetsdag speciell med denna fantastiska blus. Missa inte chansen att lägga till Petra blusen till din garderob och upplev en kombination av elegans och komfort.

🔗 Köp Nu och upplev elegant stil och komfort som aldrig förr!

Material: Satin
Färger: Rosa
Storlekar: S, M, L, XL
Pris: 499 SEK
Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Varenr. 636 971 171

Visninger 26

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Man. 1 juli 09:59

Petra Blus - NY - Storlek XL

Udbudspris

|0 Bud

69 SEK

Slutter om

Coalandhoney

Vega, Sverige

Coalandhoney

Virksomhed

23 anmeldelser

Læs anmeldelser