Beskrivelse

Oversat af

Klänningen är i en ljus beige färg och har en hög hals med en volang. Den har en elastisk midja och en lös passform. Klänningen är perfekt för en sommarfest eller en avslappnad dag ute. Angelica Dress - Elegant och Sofistikerad för Varje Tillfälle

Förnya din garderob med denna vackra Angelica klänning. Perfekt för både formella och informella tillställningar, kombinerar denna klänning stil och komfort på bästa sätt.

? Nyckelfunktioner:

? Elegant Design: Angelica klänningen har en klassisk och tidlös design med hög hals och en vackert draperad framsida som framhäver din figur på ett smickrande sätt.

? Bekväm Passform: Tillverkad av mjukt och lätt material som faller fint och ger en bekväm passform hela dagen. Den elastiska midjan skapar en feminin siluett utan att kompromissa med komforten.

? Perfekt för Alla Tillfällen: Oavsett om du ska på en bröllopsfest, en cocktailparty eller en romantisk middag, är Angelica klänningen det perfekta valet. Dess neutrala färg gör den lätt att matcha med olika accessoarer.

? Detaljer som Sticker ut: Den fina rynkningen vid halsen och det diskreta knappfästet bak ger klänningen en unik och stilfull touch. Dess knälånga design gör den både elegant och bekväm.

🛍? Beställ Nu och Höj Din Stil med Angelica Dress!

Gör varje tillfälle speciellt med denna underbara klänning. Missa inte chansen att lägga till Angelica klänningen till din garderob.

🔗 Köp Nu och upplev tidlös elegans och överlägsen komfort!

Material: Polyester och chiffon

Färger: Beige

Storlekar: S, M, L, XL

Pris: 99 SEK
Nypris: 799

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Varenr. 637 409 341

Visninger 9

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 6 juli 12:42

Angelica Dress - NY - Storlek L

Udbudspris

|0 Bud

99 SEK

Slutter om

Coalandhoney

Vega, Sverige

Coalandhoney

Virksomhed

23 anmeldelser

Læs anmeldelser