Beskrivelse

Oversat af

Stilren och snygg vintage sportjacka 70/80-tal av märket Modern Headwear Winnipeg. Tillverkad i Kanada. Gjord i olyester och bomull, tunt fodrad så perfekt nu i höst. Fickor i sidan samt bröstficka, armficka och innerficka. Har varit något broderat på ena bröstet som tagits bort. Inget man tänker på om man inte granskar den närmare. Har själv inte upptäckt det förrän det var dags att sälja den. Storlek syns ej, uppskattar till typ medium.

Bra begagnat skick med nån mindre fläck som säkert går bort i tvätten. Dragflärpen i dragkedjan saknas och är utbytt mot en tygflärp så den fungerar utan problem.

Ungefärliga mått i cm:
Armhåla-armslut 47,5

Axelsöm-armslut 63,5

Armhåla-armhåla 59

Kragens nedersöm-nederdel bak 65

Personen på bild är ca 190 cm och väger ca 80kg

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.
Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.
Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Varenr. 644 826 276

Visninger 78

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 21:57

Vintage svart röd jacka, sportswear retro 80-tal kanadensisk, kult höstjacka

Førende bud

|

1 SEK

Slutter om

iamhell

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 550 anmeldelser

Læs anmeldelser