Beskrivelse

Oversat af

Vintage friluftsjacka 70/80-tal av märket Ryon sportswear. Tillverkad i Polyester och bomull. Snygg militärgrön färg med totalt sex fickor, dragkedja (går att dra upp i hela kragen så den skyddar halsen mot blåst och kyla, om än något tight i halsen för mig) och knappar. Ställbar kardborre i ärmslut.

Bra begagnat skick med nån liten fläck här och där som nog går bort i tvätten. Ingen storleksmärkning men uppskattad till medium.

Ungefärliga mått i cm:
Armhåla-armslut 47

Axelsöm-armslut 62

Armhåla-armhåla 58

Kragens nedersöm-nederdel bak 76

Personen på bild är ca 190 cm och väger ca 80kg

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.
Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.
Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Varenr. 644 824 997

Visninger 182

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 21:50

Vintage jacka Ryon friluft, militärgrön 70-80-tal, retro, punk, hippie, kult

Førende bud

|

3 SEK

Slutter om

iamhell

Göteborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 550 anmeldelser

Læs anmeldelser