Beskrivelse

Oversat af

Skidbyxor för barn som även kan användas som överdragsbyxor vid andra vinteraktiviteter. Med heltejpade vattentäta sömmar, vind- och vattentätt yttertyg (10 000 mm vattenpelare) och bra andasförmåga. Byxorna är varmt vadderade med 100% polyesterfyllning.

Försedda med justerbara, avtagbara elastiska hängslen, justerbar midja för att byxorna ska sitta bättre samt med mjukt borstat innerfoder vid rumpan för en varmare känsla. De har också två framfickor med dragkedja, förböjda knän för bättre rörlighet och flera reflexdetaljer för att barnet ska synas bättre i mörker. Byxorna har snölås i bensluten för att förhindra snö och kyla att komma in och har dubbelt yttertyg vid knän och rumpa för att bättre stå emot slitage. Dessutom är byxbenen förstärkta i bensluten för att inte slitas om byxora är något för långa. Byxorna är fria från miljöfarliga fluorkarboner och har innerfoder som färgats med energibesparande Solution Dye-teknik.

Skidbyxor
Värmande foder
Vind- och vattentätt yttertyg (10 000 mm)
Heltejpade vattentäta sömmar
Elastiska avtagbara hängslen
Snölås i bensluten
Yttertyg i 100% polyamid

Byxorna är i gott skick. Det som finns att anmärka på är att knäna tappat färg vid användning. De är lite slitna på knäna. Det finns skrapmärken och 1 mm hål. Det finns hängslen att köpa till i annan auktion

++———————+—————————++
Inköpta på Stadium. Skickas väl emballerade från rökfritt hem. Ta gärna en titt på mina andra auktioner. Samfrakt givetvis.

Varenr. 644 315 070

Visninger 59

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke

Andre kan også lide

Fre. 11 okt. 12:59

Vattentäta överdragsbyxor, skidbyxor, termobyxor, svarta, storlek 170

Pris

350 SEK

zara_2

Gustafs, Sverige

zara_2

Verificeret

449 anmeldelser

Læs anmeldelser