Beskrivelse

Oversat af

En grön och blå jacka med huva och dragkedja framtill. Offpist Ski Jacket heter modellen Jackan har flera fickor och en logga på bröstet. Den har även en Recco-reflektor på ärmen.

Den är i fint skick. Finns några saker att anmärka. Bild 8, kardborren har fastnat i innertyget på jackans insida. Bild 10, ett hål ca 3mm stort. Dragkedjan är ny, vilket är bra, men om man tittar noga så syns det att den är en lekman som sytt Den är något kort. Se bild 3. Det han också blivit märken efter pressarfoten när dragkedjan syddes dit. Se bild 9.

Blockmönstrad jacka i 2 färger som ger dig allt du behöver när det gäller prestanda, komfort och attityd. Jackan är tillverkad av bluesign certifierat 2-lagers material med ett membran på innersidan, vilket ger en vattenpelare på 15000mm och mycket hög andningsförmåga, 15000gr/m2/24 timmar. Den vattenavvisande ytan (DWR) på det yttre materialet är 100% flourcarbonfritt.

Kardborre i ärmsluten
Fast huva
Flera fickor
Snölås
Liftkortsficka
Justerbar i nederkant
”Grow cuffs”- ärmar som kan förlängas med 3cm
Recco

++———————+—————————++
Inköpt på Isbjörn of Swedens hemsida. Skickas väl emballerade från rökfritt hem. Ta gärna en titt på mina andra auktioner. Samfrakt givetvis.

Varenr. 643 287 927

Visninger 220

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 1 okt. 20:13

Isbjörn of Sweden, 2L, Recco, vind/vattentät, primaloft, bionic finish, 146-152

Pris

400 SEK

zara_2

Gustafs, Sverige

zara_2

Verificeret

449 anmeldelser

Læs anmeldelser