Amerikafararna_Skröfs_och_Prylar

Amerikafararna_Skröfs_och_Prylar

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Tyringe | Reg. January 2022

Nu har vi kommit en bit in på 2024 och vi i hoppas under året komma igång på allvar med våra butiksannonser, varvat med auktioner. Försäljning från butiken har gjort oss glatt förvånade, och vi är jätteglada över att ni hittat oss och vårt skröfs som därmed får ett nytt liv hemma hos er! Så, bli inte förvånade om det fortsättningsvis ligger mycket julsaker ute till försäljning, för innan vi vet ordet av är det jul igen. För att inte tala om påsk, midsommar, kräftskiva eller halloweenfirande.

"Skröfs" är skånska för skräp, men det är också det perfekta ordet för de där små fynden vi gör ibland på loppis eller auktion, det där vi inte visste att vi behövde förrän vi såg det...

Hoppas att du hittar något just du vill ha bland våra auktioner.

Vi kommer framöver att blanda butiksannonser med fast pris (och utan bestämt slutdatum) med auktioner. Vi kommer vid enstaka tillfällen erbjuda "Köp nu", till våra befintliga auktioner, men oftast använder vi auktionsformatet med avslut fredag/lördag eftermiddag/kväll. Om du köper ett butiksobjekt från oss så kan det ta någon extra dag innan vi kan skicka, eftersom vi då blir glatt överraskade, men inte har förberett en försäljning!

När det gäller leverans med Schenker så lämnar vi in till ombudet dagen efter betalning, men PostNord har tyvärr ett experiment med tömning av brevlådor varannan dag i vår kommun, så det kan dröja en dag extra innan en frimärkt leverans kan skickas. Vi gör allt för att kunna lämna in försändelsen så snart du har betalat för din auktion.

Vi vill gärna att du lämnar omdöme efter avslutad auktion om du är nöjd med ditt köp (i annat fall kontaktar du givetvis oss så att vi kan rätta till problemet) - och har därför aktiverat automatiskt positivt omdöme när vi får ett sådant. Det är alltid trevligt med en grön gubbe :).

Hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp och vill du returnera en vara så betalar du returfrakten som ska vara spårbar.

hälsningar Kristina & Johan
Amerikafararna skröfs & prylar, en del av Inspitainment AB

15 jun 20:14
20 kr0 bud
15 jun 20:12
100 kr0 bud
45 krKöp nu