Guldhusetmalmo

Om butiken

Malmö | Reg. January 2018

Butiksinformation och köpvillkor

Observera att vi endast svarar på samtal under våra öppettider samt i mån av att vi har tid. Kan också hända att vi kontaktar er dagen efter om vi inte har möjlighet att svara er samma dag. Vi på Guldhuset Malmö har arbetat med guld sedan 1978. Vi har en fysisk butik på Södra Förstadsgatan 79B mittemot Hallers Radio. Ni är alltid välkomna in till oss för att diskutera priser samt för att få en gratis värdering av ert guld, utan säljtvång. Hos oss kan du hitta det mesta inom guld och silver. I vår fysiska butik i Malmö hittar du även vår verkstad där vi utför reparationer, gravering samt omarbetning av guldsmycken. Har du frågor om våra tjänster kan du alltid kontakta oss genom att antingen besöka vår fysiska butik, ringa och maila. All rådgivning vi ger är gratis så tveka inte på att höra av dig. Välkomna till Guldhuset Malmö på Södra förstadsgatan 79B.

Betalning för köpta smycken skall erläggas i förskott till Guldhuset Malmö, senast 3 vardagar efter avslutat köp, till vårt Bankgiro: 776-8260. OBS att köparen betalar frakten, om inget annat anges. Vi skickar varan när vi mottagit betalningen. Vi skickar spårbart med Posten. Varan kan även hämtas i vår butik om kunden kontaktar oss några dagar innan, då varorna inte finns i vår butik. Vi samfraktar! Till våras kunder som returnerar: *Om du inte är nöjd med ditt köp eller om det finns några problem med leverans eller den produkten, vänligen kontakta oss innan du lämnar en negativ omdöme, försöker vi alltid att ge bästa service till våra kunder och vill gärna höra från dig! Vi tillämpar lagen om distansavtal (SFS 2005:59). Det innebär att du som kund har 14 dagars retur- och ångerätt från det att du mottagit varan. OBS att detta gäller ej varor där kunden begärt extra arbete så som ändring av storlek, gravyr, slipning eller radionering. För att du som kund ska kunna returnera varan måste den vara i samma skick som du mottagit den. Du som kund har rätt till att prova smycket. Vill kunden returnera varan är det kunden själv som står för frakten tillbaka. Obs att varan måste skickas med spårbarfrakt och att du som kund är ansvarig för varan fram till att vi mottagit den.

Kontakt

Hemsida: www.guldhusetmalmo.se (https://www.guldhusetmalmo.se) Kontakt: Telefon: 0722737115 E-post: info@guldhusetmalmo.se Öppettider: Måndag – Fredag : 10.30 – 17.00 Lördag: 11:00 – 14:00 Söndag: Stängt Adress Södra Förstadsgatan 79B, Malmö (https://goo.gl/maps/s7G9v4mEyMy)