meraTeknik

Om butiken

Bålsta | Reg. December 2014

Med det enorma resursslöseri det är med teknik som bara kastas - varför inte försöka göra något gott åt både miljön och plånboken genom att ge den gamla tekniken nytt liv. Vår tanke är mera liv åt tekniken, vilket ger dig mera teknik för pengarna och en mera hållbar miljö.

Hos oss hittar ni testade begagnade telefoner, surfplattor och datorer med funktionsgaranti, så att ni ska kunna känna er nöjd och säker med köpet.

Butiksinformation och köpvillkor

FRAKT & LEVERANS Vi har som målsättning att skicka alla korrekta beställningar senast nästkommande vardag, vilket generellt innebär att ni får leverans inom 1-2 vardagar. Vi levererar endast inom Sverige om ingen annan överenskommelse gjorts. Spårningsnummer skickas ut via e-post vid kort/direktbetalning samt där vi kan verifiera mottagaren, i annat fall kommer försändelsen brevaviseras. För ej uthämtade försändelser debiterar vi er våra kostnader för returfrakt, administration och hantering, vilket kan uppgå till 150kr. PRISER Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms, i kassan syns det totala priset inklusive frakt och moms. Produkter som säljs som begagnade och är köpta av privatpersoner i Sverige är utan moms, då dessa produkter beskattas genom vinstmarginalbeskattning (VMB). VMB-beloppet visas inte på fakturan och dessa produkter är heller ej avdragsgilla för företagskunder, enligt skatteverkets direktiv. ÅNGERRÄTT & RETUR Enligt distans- och hemförsäljningslagen har ni som kund rätt att ångra genomfört köp inom 14 dagar efter det att ni har mottagit produkten och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i väsentligen oförändrat skick, dvs oanvänd, ej skadad och i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Vi återbetalar vad ni har betalat för produkten så snart vi mottagit returen och kontrollerat att den uppfyller ångerrättsvillkoren. Kunden står för returkostanden, och har ansvar för produkten tills vi mottagit den. GARANTI På begagnade produkter ger vi 12 månader funktionsgaranti, vilket innebär att vi garanterar att produkten skall fungera i allt väsentligt, dock kan eventuell vattentäthet inte garanteras. Funktionsgarantin gäller inte det slitage som man bör räkna med när man köper en begagnad produkt, eller skada/fuktskada som uppkommit efter mottagandet. Utsätts produkten för oaktsamhet gäller ej någon garanti. Om ni fått en defekt produkt, kontakta oss med en tydlig beskrivning av felet så återkommer vi med returinstruktioner. Vi förbehåller oss rätten att verifiera och kontrollera de fel som angetts gällande reklamerade produkter, innan vi beslutar om åtgärd.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor! Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. E-post support@merateknik.se Telefon 018-7001279 https://merateknik.se (https://merateknik.se/)