Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 7L korvmaskin har uppgraderats med dubbla avgasventiler för att göra korvarna fastare och få färre bubblor. Hastigheten kan justeras för att göra operationen mer effektiv och bekväm. Den stora kapaciteten på 7 liter är mycket lämplig för kommersiella ändamål, såsom stormarknader, restauranger, etc.

Funktioner och detaljer:

-Dubbel utblåsningsventil: Mer luft kan släppas ut när man trycker på. Det finns inget behov av att sticka många hål i kanylen för att eliminera luftbubblor, och det finns ingen anledning att oroa sig för lavemangfel på grund av att kanylen brister.

-Inkluderar 4 påfyllningsrör: Denna vertikala korvfyllningsmaskin kommer med fyra påfyllningsrör av rostfritt stål (Ø15 mm, Ø21 mm, Ø30 mm, Ø37 mm) och fritter för att möta olika storlekskrav och kan göra tunna italienska korvar, smaksatt salami eller tjockare korv köttkorv.

-Utsökt struktur: Den korta armbågsdesignen på denna fyllningsmaskin kan minska köttavfall, och den stora sugkoppen förhindrar effektivt maskinen från att skaka. Alla delar som kommer i direkt kontakt med livsmedel uppfyller standarder för livsmedelshygien, vilket säkerställer att varje tugga är säker.

-Snabb/långsam hastighet: Det finns två hastigheter att välja mellan: snabb för lavemang och långsam för lavemang. gissa vad! Den har till och med ett ergonomiskt och bekvämt handtag för enkel och effektiv drift.

-Stor kapacitet och lätt att rengöra: Är du trött på att få ont om utrymme? Kapaciteten på 7L säkerställer att fler korvar kan göras på en gång, vilket sparar mycket energi. Den avtagbara designen är perfekt för enkel rengöring.

Produktspecifikationer:

Typ: vertikal

Tryckplatta: aluminium (livsmedelskvalitet)

Nettovikt: 12,5 kg

Kapacitet: 7L

Kraftstil: manuell

Tätningsring: silikon (livsmedelskvalitet)

Material fat och rör: SUS 304 (livsmedelskvalitet)

Total maskinstorlek: 301 x 310 x 770 mm/ 12,2 x 12,2 x 30,3 tum

Rördimensioner:

-Inner diameter: 15mm, 21mm, 30mm, 37mm

- Ytterdiameter: 16 mm, 22 mm, 32 mm, 38 mm

Tillbehör: rengöringsborste x 1, kolv x 1, utloppsrörsats x 1, tätningsring x 2, nedre sugkopp x 4, munktillbehör x 1, manuell x 1

Frågor du bryr dig om:

F: Kommer metallspån att falla av under användning? Finns det någon relevant certifiering?
Svar: Materialet i denna produkt är FDA-certifierat och inga skadliga ämnen frigörs, vilket gör den säkrare.

F: Kommer den att skaka under användning?
Svar: Fyra stora sugkoppar läggs till i botten av denna modell, som ordentligt kan absorbera skrivbordet och förhindra att det glider.

F: Behöver jag montera det?
Svar: Ingen montering krävs, den kan användas efter uppackning.

F: Hur stoppar man överbliven köttfärs i höljen?
Svar: Den gratis manuella kolven kan enkelt fylla kvarvarande kött i höljet för att undvika slöseri med kött.

Objektnr 630870354

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

7L manuell vertikal korvstoppare med 4 påfyllningsrör, dubbel luftutsläppsventil

Pris

3 129 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

167 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?