Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna manuella spannmålskvarn är designad för att mala en mängd olika spannmål. 304 rostfri slipmaskin med polerad yta, hållbar och lång livslängd. Dessutom kan den enkelt klämmas fast i bordet för hög stabilitet.

-304 rostfritt stål

-Justerbar finhet

- Handvevslipmaskin

- Stabil bordsklämma

Huvuddrag:

- Material av hög kvalitet,
Vår kaffekvarn har en konstruktion av 304 rostfritt stål och en spegelpolerad yta, vilket gör den hållbar, stark, rostsäker och korrosionsbeständig. Lätt att ställa in på bara några minuter.

- Lätt att justera,
Du kan justera tjockleken på fräsen med hjälp av justerskruven. Var säker på långvarig användning.

- Manuell operation,
Hela processen för kvarnen drivs manuellt. Trähandveven är bekväm och arbetsbesparande.

-Design av Bordsklämma,
Vår manuella kaffekvarn kan monteras på vilken bänkskiva som helst (mindre än 1,6 tum/4 cm tjock) för enkel användning och stabilitet.

-en ren borste,
Förutom kvarnen förser vi dig även med en borste för att enkelt rengöra maskinen. Rengör gärna maskinen med vatten.

- flera användningsområden,
Denna kaffebönkvarn är perfekt för att mala vete, sojabönor, peppar, vitt ris, kokta kaffebönor, korn med mera. Perfekt för hembryggning.

Produktspecifikationer:

Material: 304 rostfritt stål

Skrivbordstjocklek: mindre än 1,6 tum/4 cm

Nettovikt: 2,6 lbs/1,2 kg

Paket innehåll:

1 x manuell kaffekvarn

1 x borste

Funktioner och detaljer:

-304 rostfritt stål: Vår handslip är gjord av 304 rostfritt stålmaterial med spegelpolerad yta, hållbar, rostsäker, korrosionsskyddande och ofarlig för din hälsa. Dessutom kräver den problemfri montering och kan rengöras direkt med vatten. En borste medföljer för att hjälpa dig att rengöra den.

-Justerbar finhet: Med hjälp av fjädrar låter justerskruven dig justera tjocklek och finhet på fräsningen. Gör färska och hälsosamma malda spannmålsprodukter på några minuter med denna manuella matkvarn.

-Handvevslip: Trähandveven har en ergonomisk design, som är bekväm att hålla i och ansträngningsbesparande. Lätt att kontrollera och använda. Denna spannmålskvarn kräver ingen ström, är energibesparande och miljövänlig.

- Stabil bordsklämma: Med en bordsklämmadesign kan vår handslipare enkelt anpassas till de flesta bord och brädor som är mindre än 1,6 tum/4 cm tjocka. Klämmor med halkfria gummikuddar skyddar ytan och förhindrar att slipmaskinen glider vid tungt arbete.

-Brett tillämpning: Denna manuella kaffekvarn används ofta för att mala vete, sojabönor, peppar, vitt ris, bryggda kaffebönor, korn, etc. Perfekt för hem, kaféer och andra platser i behov. Kaffebönorna som laddas i behållaren överstiger inte 50 gram, och vår kaffekvarn används för att mala dem under påfyllning.

Objektnr 632621797

Visningar 119

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

manuell multifunktionell kaffekvarn med klämdesign, justerbar finhet, lättanvänd

Pris

839 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?