Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Huvuddrag:

-Vårt bilkylskåp ger gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Uppgraderad kompressorteknik säkerställer snabb kylning på bara 1 timme. och bibehåller kroppens integritet i temperaturer från -4°F till 158°F.

-Justera temperaturen mellan -4°F till 50°F. Med två separata zoner som kan användas för isolering eller kylning, är detta kylskåp den perfekta lösningen för förvaring av öl, drycker, frukt, glass, kött och mer.

-Vårt bilkylskåp fungerar med mindre än 45 decibel, så det kommer inte att störa din lugn och ro. Strömförbrukningen är endast 0,6kw.h per 24 timmar, vilket säkerställer effektiv prestanda och bibehåller optimal drift även i lutningar på upp till 45 grader.

-Inbyggda mugghållare håller dina drycker säkra och förhindrar spill. Sidohandtag gör transporten enkel, medan 4 utjämningsfötter stabiliserar vilken yta som helst. Njut av de genomtänkta detaljerna i våra bärbara bilkylskåp.

– Vårt bilkylskåp kommer med en bilcigarettändaruttag och en hushållsadapterkontakt, som kan användas sömlöst i hem, yachter, husbilar, bilar, lastbilar, skåpbilar och mer. Upplev bekvämlighet och mångsidighet oavsett var du är.

Produktspecifikationer:

Spänning: AC 100-240V (50/60Hz), DC 12V/24V

Effekt: 60W

Strömförbrukning: 0,6kw.h/24h

Temperaturområde: -20°C~10°C

Kapacitet: 35L

Köldmedietyp/laddningsmängd: R134a/34g

Lågt ljud: < 45 DB

Fodermaterial: HIPS

Skalmaterial: PP + ABS

Nettovikt: 15,3kg

Produktstorlek: 652 x 360 x 420 mm

Paket innehåll:

1 x

1 x adapter

1 x 3,5 m bilcigaretttråd

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Snabbkylning: Upplev snabb och effektiv kylning med vårt minibilkylskåp. Utrustad med en uppgraderad kompressor kan den kylas från 77°F till 32°F på bara 15 minuter och till -4°F på en timme, vilket säkerställer att dina drycker och mat förblir krispiga och kylda. Den fungerar till och med perfekt i 45° lutning, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för utomhusäventyr eller arbete på språng.

-Tyst och energieffektivt: Vårt bärbara bilkylskåp förbrukar endast 0,6kw.h energi var 24:e timme, vilket ger imponerande energieffektivitet och sparar el. Och den fungerar extremt tyst och avger mindre än 45 decibel ljud under drift. Du kan fokusera på arbetet eller njuta av en lugn sömn utan avbrott.

-Dual Zone Temperature Control: Två zoner kan anpassas för isolerings- eller kylningsändamål, med temperaturer justerbara från -4°F till 50°F för att möta dina specifika behov. Med en total kapacitet på upp till 37 liter kan du enkelt kyla och lagra en mängd olika drycker, frukter, kött, skaldjur och mer, vilket säkerställer att du har allt du behöver för dina dagliga äventyr.

- Universal för hem och bil: Bilkylskåpet levereras med en 138-tums/3,5 m bilcigarettändaruttag och hemadapterkontakt, så att du kan använda den i en mängd olika miljöer, inklusive hem, yacht, husbil, bil, lastbil, eller skåpbil.

- Robust konstruktion: Detta bärbara kylskåp är byggt för att hålla. Den är gjord av ett robust PP-skal som ger utmärkt motstånd mot stötar och fall. Oavsett om du är i oländig terräng eller i extrema temperaturförhållanden, säkerställer det att fodralet förblir intakt över ett brett temperaturområde på -4°F till 158°F.

Objektnr 631518612

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

60W 35L portabelt kompressorkylskåp med hjul, bilfrys med 2 zoner, snabb kylning

Pris

3 759 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?