Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta 15L 12/24V portabla bilkylskåp erbjuder ett effektivt kylsystem och riklig matkapacitet. Kylområdet uppfyller de flesta av dina konserveringsbehov och låter dig ställa in önskad temperatur för att hålla maten vid den perfekta temperaturen. Med bilbatteriskyddssystemet kan det installeras perfekt på din bil. Lämplig för picknick, camping, resor och andra utomhusaktiviteter.

- stor kapacitet

-Maximum/Energisparläge

-Bilbatteriskydd

-Humaniserad design

-Används som familjebil

Huvuddrag:

- Stor lagringskapacitet,
Den totala kapaciteten är 15L, vilket räcker för dagligt bruk. Det finns inga korgar eller hyllor inne i kylskåpet, vilket gör att förvaringsutrymmet utnyttjas fullt ut. Robust ABS-plastskal med utmärkta värmeisoleringsegenskaper.

-Effektiv frysning och dubbelläge,
Snabbt och effektivt kylsystem tack vare den kraftfulla kompressorn. Kylområde är -20°C till 10°C (-4°F~50°F). Med olika temperaturinställningar kan den fungera som frys eller kyl. Funktioner: Energisparande (45W), tyst (45dB), bra värmeavledning. MAX- och ECO-lägen tillhandahålls för att möta olika behov.

- Exakt kontrollpanel,
LCD-kontrollpanelen ger ett bekvämt sätt att styra strömmen och justera inställningar. Inställningsminnesfunktionen kommer ihåg inställningarna och behåller dem oförändrade när du slår på den igen, vilket sparar tid vid återställning.

-Nivå 3 bilbatteriskydd,
Bilbatteriskyddssystemet med tre nivåer erbjuder låga, medelhöga och höga nivåer som du kan välja mellan. Vilken nivå du väljer beror på din batterikapacitet. Batteriskyddssystemet övervakar kontinuerligt din bils batteri utan att det påverkar den normala starten av din bil.

-Detalj design,
Med tätningsringen är kylskåpet väl tätt och den kalla luften kommer inte att läcka. Detta kylskåp kan enkelt bäras genom att hålla i handtagen på sidan av kylskåpet. USB-laddningsporten ger ett enkelt sätt att ladda din telefon. Du kan fjärrstyra kylskåpet med din mobiltelefon, vilket är väldigt enkelt och bekvämt.

- flera användningsområden,
Kylskåpet använder 12/24V DC och 100-240 AC. Designad för utomhusaktiviteter. Med sin stötsäkra design kan den fortfarande fungera bra på ojämna och gropiga vägar. Oavsett om du ska campa, resa, fiska eller samlas med familjen kan du njuta av din dag med detta bärbara kylskåp.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 15L

Kylområde: -20°C~10°C (-4°F~50°F)

Certifiering: CE-certifiering

Effekt: 45W

Spänning: 12/24V DC, 100-240 AC

Produktmått: 23,5 tum x 12,6 tum x 10,2 tum/598 x 320 x 260 mm

Ljud: mindre än eller lika med 45dB

Skalmaterial: ABS-plast

Färg: grå+svart

Artikelvikt: 19 lbs/8,6 kg

Paket innehåll:

1 x portabelt bilkylskåp

1 x AC/DC-adapter

1 x likströmskabel

1 x nätsladd

Funktioner och detaljer:

-Stor kapacitet: Rymmer 20 flaskor med 330 ml Cola eller 10 flaskor med 550 ml vatten. Den totala kapaciteten för detta kylskåp är 15L. Det är ett utmärkt bärbart kylskåp för hem- och bilanvändning. Stabil ABS-plast och tjockt skal säkerställer utmärkt värmeisolering.

-MAX/ECO-LÄGE: Kraftfull kompressor skapar ett effektivt kylsystem. Kontrollera temperaturen exakt från -20°C~10°C (-4°F~50°F), kan vara ett kylskåp eller en frys. Dessutom har detta kylskåp ett utmärkt kylsystem och ultratyst drift så lågt som 45 decibel. Två olika lägen (MAX/ECO-läge) finns för att möta olika behov.

-Bilbatteriskydd: Exakt LCD-kontrollpanel kontrollerar exakt temperatur och växlar lägesinställningar: -20°C~10°C (-4°F~50°F), MAX/ECO-läge, låg/medel/hög bilbatteriskydd. Bilbatteriskyddssystemet ger realtidsövervakning av bilbatteriets spänning för att säkerställa att bilbatteriet har tillräcklig ström för att upprätthålla normal drift.

-Humaniserad design: Tätningsringen på kylskåpsdörren gör kylskåpet väl tätt. Kylskåpet är lätt och har ett handtag som gör det lätt att bära. Det finns en USB-laddningsport utformad för att ladda din telefon. Lätt att styra med mobilappen, du kan justera inställningarna bara på din telefon.

-Dubbel användning hemma och i bilen: Driftspänningen är 12/24V DC och 100-240 AC. Lämplig för hem- och bilanvändning. Detta bärbara kylskåp är lätt att bära och perfekt för utomhusaktiviteter som camping, fiske, resor, båtliv, etc. Den har antichockfunktion, fungerar stabilt på ojämna och branta vägar och kan även fungera normalt i 30 graders lutning.

Objektnr 631408064

Visningar 101

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

-20°C~10°C 15L 12/24V bilkylskåp med bilbatteriskydd, bilfrys, för hem- och bil

Pris

3 029 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?