Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

33-tums starkt järn stort digitalt värdeskåp, massivt stål + separat förvaringsutrymme + elektroniskt lås.

Detta digitala dubbeldörrsskåp är det bästa kassaskåpet som hjälper dig att förvara dina tillhörigheter. Den är byggd med en kraftig stålkonstruktion; enheten förvarar kontanter, smycken, skatter, dokument och andra värdesaker. Detta digitala dubbeldörrsskåp är ett utmärkt val för bekväma kontor, hem, butiker, hotell och mer.

- Stabil stålkonstruktion

-Två sätt att låsa upp

- Stor lagringskapacitet

-enkel installation

Lägga märke till:

-Tryck på den röda knappen för att ställa in ett nytt lösenord och tryck sedan på startknappen.

-Ursprungligt lösenord: 1234, det första är användaren, det andra är administratör.

-För mer information, se introduktionsmanualen.

Huvuddrag:

- Stabil konstruktion,
Hemmets kassaskåp är tillverkat av robust massivt stål och har en löstagbar låsbult och dolda gångjärn för extra säkerhet.

- Digital åtkomst och åsidosättningsnycklar,
Enkla programmerbara elektroniska och magnetiska lås är automatiska och kassaskåpet kan enkelt låsas och låsas upp genom att ange en säkerhetskod.

-2-i-1 stor kapacitet,
2-i-1 oberoende kassaskåp med stor kapacitet med grå mattstoppning längst ner på insidan för bättre förvaring av dina tillhörigheter.

-Lätt att installera,
Lätt att installera, med reserverade monteringshål, den kan vägg- eller golvmonterad och kräver bara fyra bultar för att fixeras.

-Elektronisk låscylinder,
Hemskåp kommer med ett pålitligt elektroniskt låssystem som effektivt förhindrar åtkomst av barn och obehöriga användare.

- Har många användningsområden,
Smyckesskåp är idealiska för att förvara relevanta dokument, smycken, kontanter, skjutvapen och andra värdesaker och är idealiska för hem, hotell eller kontor.

Produktspecifikationer:

- Drivs av 1,5V batteri

-En 3-8-siffrig säkerhetskod med valfritt nummer från 0-9

-Timeout efter 4 felaktiga kombinationsförsök

-Totala yttre mått: 29 1/2 tum hög x 13 1/2 tum bred x 13 1/2 tum djup

- Invändiga mått topp: 9 3/5" hög x 13 1/2" bred x 11 2/5" djup (9,6*13,5*11,4)

- Innermått på botten: 19 1/2" hög x 13 1/2" bred x 11 2/5" djup (19,5*13,5*11,4)

-Kapacitet: 2,6 kubikfot (ca 74 liter) (0,855 topp + 1,737 botten)

- Bruttovikt: 40 lbs/18 kg

Paket innehåll:

1 x kassaskåp

4 x stålbultar

2 x kuddar

4 x nycklar

1 x beskrivning

Funktioner och detaljer:

- Robust stålkonstruktion: Våra säkerhetsskåp är konstruerade med kraftig stålkonstruktion som tål stötar från händer och verktygsmaskiner. De inre och yttre ytorna är pulverlackerade, och den inre basen har grå mattstoppning, inklusive ankarbultar.

-Två upplåsningsmetoder: Användare kan använda den medföljande nyckeln eller en anpassad digital kod programmerad av sig själva. Systemet kan ändras i all oändlighet. Det finns en röd knapp för återställning av lösenord på baksidan av dörren. Magnetiska lås låser automatiskt kassaskåpet utan nyckel eller kombination.

-Stor lagringskapacitet: Det låsbara kassaskåpet innehåller två separata kassaskåp för ökad säkerhet; den lättanvända insättningsöppningen på skrivbordet gör att du snabbt kan sätta in pengar i slutet av dagen.

-Enkel installation: Det digitala kassaskåpet kommer med förborrade hål för bättre fäste i golv, vägg eller skåp. Fyra 1,5V AA-batterier driver kassaskåpet.

-Mångsidiga applikationer: Hemmets kassaskåp kan säkert lagra kontanter, smycken, vapen, dokument och andra värdesaker. Detta digitala dubbeldörrsskåp är ett utmärkt val för kontor, hem, butiker, restauranger.

Objektnr 629936310

Visningar 248

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

33 tum digital dubbeldörr kassaskåp, robust, 2 upplåsningsmetoder,stor kapacitet

Pris

2 829 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?