Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Produktfunktioner:

-Mobil APP nätverksfjärrkontroll telemetri, obegränsat avstånd:

WiFi IoT smart termostat med hög precision visar överspänning, överström och överström, larmar och stänger automatiskt av strömmen, ansluter till mobil APP, fjärrkontrolltelemetri, obegränsat avstånd, hushållsapparater ändras på några sekunder, smart och säker elanvändning och smart temperaturkontroll mätning fyra Tre arbetslägen: värme/kyla/normalt öppet/normalt stängt.

-Två olika sonder för två olika mätområden:

Användningsomfång för magnetisk sond: radiator/rör/panna/Ovanstående applikationer är bara en del av applikationsreferensen. Det finns fler applikationer, vänligen utforska själv.

Vattentemperatursond: Tillämpningsomfång, vattenbruk/fiskkar/akvarium/tropisk fisk. Ovanstående applikationer är bara en del av applikationsreferensen. Det finns fler applikationer, vänligen utforska själv.

- Innovativ IoT-visuell distributionsnätverksdesign:

Det innovativa visuella distributionsnätverkets u-gränssnittsdesign gör att du enkelt kan ansluta produkten till Internet genom att ange W enligt gränssnittets visningsinnehåll och steg även om det är första gången du använder en IoT-produkt; den ansluter automatiskt till molnet när den är påslagen, vilket gör den lätt att använda.

-Mobiltelefonmätning/fjärrkontroll oändligt avstånd:

WiFi-nätverk moln fjärrkontroll intelligent kontroll och elmätare skanningskod för att ladda ner och installera smart life APP, och framgångsrikt ansluta till Internetmolnet enligt stegen, kan du realisera fjärrkontroll av mobiltelefonens Internet, tre nya timinglägen för automatisk kontroll , skärm för mätning av spänning, ström och effektdata i realtid, dagliga rapporter, månadsrapporter, årsrapporter och annan användbar information såsom historisk spänning, ström, effektstatistik och historisk temperaturstatistik på mobiltelefonen. Du kan också lägga till Mao Genie Xiaodu-ljud för att uppnå ett språk intelligent kontroll, och värdens färgskärm kan också visa kalendertid. och veckodag, aktuell temperatur och luftfuktighet, luftkvalitet och formaldehydkoncentration och andra nödvändiga data för livet. Med tanke på detta , denna temperaturregulator är ett idealiskt val för elstyrning i hemmet och elektrisk mätning.

- Helautomatisk kylutrustning för kylapplikationer:

När du slår på kylläget varje dag, ställ in det temperatur- och stopptemperaturvärde du vill ha inom noggrannhetsområdet för intelligent temperaturkontroll. När temperaturen är högre än den önskade temperaturen kommer enheten automatiskt att slå på strömmen, och när temperaturen är lägre än stopptemperaturen stängs enheten av automatiskt. Slå på strömmen och gå igenom för att spara energi och skapa en bekväm miljö.

-Dubbelt larm, dubbelt strömavbrott:

Summern och gränssnittet visar dubbelt larm, vilket säkerställer säker användning av el.

Produktspecifikationer:

Produktnamn: WiFi version termostat

Ingångsspänning: AC 85~265V, 50/60Hz

Effektområde: 3680W

Firmware-uppdatering: Wifi-nätverksuppgradering

Stäng av minne: stöd

Mobiltelefonfjärrkontroll: stöder WiFi-fjärrstyrning

WiFi-nätverk: stöd

Strömområde: 3 hål 16A/5 hål 10A

Bluetooth-anslutning: stöds inte

Luftkvalitet: Stöds (från webbdata)

Temperatur/kalender: Stöds (från nätverksdata)

Formaldehydkoncentration: stöds (från nätverksdata)

Luftfuktighet: stöds (från nätverksdata)

Förpackningen innehåller:

1* Temperaturregulator

1* vattentät temperatursond

1* magnetisk temperatursond

1* Användarmanual

Objektnr 609261939

Visningar 349

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

2-i-1 16A WIFI digital temperaturkontrolluttag med timerbrytare, 2 sonder, säker

Pris

739 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?