Beschrijving

Vertaald door

Padelrack med svensk design tillverkade i Spanien.

DoPadel är ett svenskt padelmärke som fokuserar på högkvalitativa padelrack tillverkade i en av Spaniens mest ansedda fabriker, i snygg och stilren skandinaviskt design.

Alla toppmodeller ur DoPadels sortiment är handgjorda och är utrustade med en unik patenterad gummiyta. Gummiytan som kallas Goma är framtagen och testad i ett laboratorium i Valencia, är det enda ytskikt som har en påvisad stor effekt på bollens spin. Ytskiktet ger ökad kontroll och spin, men minskar även vibrationer för att förebygga skador.

Libra har, som alla padelrack från DoPadel, en stilren skandinavisk design som är framtagen för spelaren som vill ta sin padel till nästa nivå.

Libra 2022 har en slagyta i 3K kolfiber för att ge spelaren en fin kontrollkänsla samtidigt som accessen till mycket fart finns i spelet. Detta tillsammans med ramens uppbyggnad som är gjord utav en blandning mellan kolfiber och glasfiber gör racket mer slitstarkt och samtidigt reduceras oönskade vibrationer.

Kärnan som kallas Eva Power Soft och är en mjukare kärna som ger spelaren en skön känsla och kontroll i spelet.

Dessa egenskaper tillsammans med en rund form och medel balans gör detta racket perfekt för spelaren som söker ett padelracket med en mycket kontrollkänsla, men som man ändå kan slå de avslutande bollarna med.

Med sina förlåtande egenskaper som till exempel den mjukare kärnan samt slagytan i 3K kolfiber, gör detta racket utmärkt för spelaren som söker ett padelracket med mycket kontrollkänsla men samtidigt med inslag av fart i spelet.

Ram: Glasfiber/Kolfiber
Kärna: Eva Power Soft
Slagyta: 3K kolfiber
Struktur: Goma, patenterade gummiytan

Item nr. 636 271 933

Aantal keer bekeken 37

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 22 jun 09:28

Helt nytt Padelrack DoPadel Libra

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 1 000

De veiling eindigde zonder biedingen

223500

Bunkeflostrand, Zweden

Geverifieerd

109 beoordelingen